Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme încărcare Samsung A71

(Subiect creat la: 09-09-2024 01:53 PM)
154 Vizualizări
AndreiVV
Apprentice
Opțiuni
Salut, de câteva zile am probleme cu încărcarea telefonului A71, nu mai vrea sa se încarce cu încărcătorul original. În schimb se încarcă dacă îl conectez în portul USB de la laptop sau de la încărcătorul dim masina. Am încercat și alte încărcătoare de priza originale samsung și nu incarca. A mai întâmpinat cineva aceasta problema? Ce soluții de remediere sunt?
7 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Cu alt cablu ai incercat sa vezi daca merge?
AndreiVV
Apprentice
Opțiuni
Da, am încercat mai multe încărcătoare și nu incarca cu niciunul care se conectează la priza
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Cablul sau sursa sunt defecte. Sau, există posibilități sa fie modulul de încărcare stricat, mufa să fie ruptă și să încarce in diferite poziții, când vrea. Așa am pățit eu și mi-au schimbat modulul de încarcare in service. Nu era nimic rupt, doar un senzor de umiditate cu probleme.
AndreiVV
Apprentice
Opțiuni
Cablurile sunt bune. Încarc alte telefoane fără probleme. Cu același cablu conectat la încărcătorul din priza nu incarca iar dacă îl mut la laptop incarca fără sa mișc mufa din telefon
0 Aprecieri
AndreiVV
Apprentice
Opțiuni
Am încercat acuma și încărcătoare de la alte branduri/no name și tot nu incarca. În trecut am încărcat și cu alte încărcătoare și s-a comportat normal. Cred ca o sa trec și eu pe la un service zilele urmatoare. Ms!
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Vezi daca dezactivezi incarcarea rapida. Este posibil ca circuitul de incarcare sau bateria sa aiba probleme si atunci nu mai poate face decat incarcare lenta. Pana ce ajungi in service, nu lasa telefonul la incarcat nesupravegheat (nici peste noapte).

AndreiVV
Apprentice
Opțiuni
Am dezactivat încărcarea rapida și are același comportament. Ms de sfat, încerc sa ajung în service zilele urmatoare. Pana atunci îl încarc la laptop cât sunt și eu în zona