Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung A12

(Temat utworzony: 31-07-2021 01:06 AM)
136 Wyświetlenia
desperada
Journeyman
Opcje
Witam,
Jestem nową posiadaczką Samsunga, wcześniej korzystałam z firmy Sony lub LG. Czas troszkę naglił, że telefon A12 zakupiłam w salonie beż wcześniejszego obczajenia go w recenzjach internetowych. Czy są tu jacyś zadowoleni lub niezadowoleni użytkownicy? Na coś powinnam uważać? Jakieś wady pojawiają się po czasie?
Z góry dziękuję:)
0 Like
12 Odpowiedzi
desperada
Journeyman
Opcje
Nie zawsze, w jednym zestawie trafiłam na naprawdę porządne słuchawki. Może i marnej jakości i cięcia kosztów, ale to trochę przypał po takim potentacie wśród marek smartfonow I nie tylko, żeby skąpić na zestawie. Nie każdego stać na airpody za 700ziko 😕
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@desperada  napisał(a):
Mi nie chodzi konkretnie o samsunga tylko czy w ogóle istnieje smartfon jakiejkolwiek firmy, który może się pochwalić bardzo dobrymi głośnikami. Do tej pory wg mnie był to sony :smiling-face:

Jesteśmy na oficjalnym forum firmy Samsung, dlatego dyskusja powinna dotyczyć urządzeń tego producenta. Rozmowy odnośnie innych producentów proponuję przenieść do prywatnych wiadomości.

Dolan
Voyager
Opcje
Żeby działał lepiej to polecam wejść w Ustawienia -> Pielęgn. baterii i urządzenia -> Bateria -> Limity użycia w tle i ustawić sobie w tryb głębokiego uśpienia aplikacje których nie używasz na codzień/ nie potrzebujesz powiadomień z nich/ nie ma potrzeby żeby działały w tle, i w tryb uśpienia aplikacje których używasz rzadziej i chcesz dostawać powiadomienia.