Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salut

(Subiect creat la: 14-01-2024 08:29 AM)
97 Vizualizări
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Doresc sa achiziționez un cablu de încărcare USB Tip C , fast charge MAGNETIC ,mai simplu și ,în cosecință , mai sigur .,pentru Samsung Galaxy A14 . Va rog ,oarece sfaturi ,vreau sa merg la sigur .
P.s.
Aceste cabluri magnetice sunt foarte utile ,protejează contactele mufei telefonului ,le folosesc de ani de zile pe alte device -uri cu conectori microusb .

1 Soluţie
Soluţie
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu nu folosesc ,dar am prieteni care folosesc de ani buni aceste cabluri cu acele mufe ce raman in portul usb.
Eu zic sa cumperi daca asta iti doresti.
In ziua de azi cu putina atentie oricine poate curata mufa de incarcare.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri
Soluţie
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu nu folosesc ,dar am prieteni care folosesc de ani buni aceste cabluri cu acele mufe ce raman in portul usb.
Eu zic sa cumperi daca asta iti doresti.
In ziua de azi cu putina atentie oricine poate curata mufa de incarcare.
taiunelu
Voyager
Opțiuni

Am trecut pe acest sistem de vreo 8 ani ,de când am pătit-o cu mufele microusb știi tu ,acumulatori mici ,încărcări repetate .La Service ,după 2-3 înlocuiri de mufe ,se defoliază naibii placa . Inte-adevăr ,mufele usb Tip C sunt incomparabil mai rezistente ,dar ,o forțare sau manevra greșită le poate compromite . E drept ,e cam inestetic sa ai permanent mufa mamă în telefon ,dar ,cu o husa flip cu margini mai generoase ,nu prea se mai cunoaște.
taiunelu
Voyager
Opțiuni
As vrea sa stiu dacă este cineva care a cumpărat pentru Galaxy îl rog sa pună un link . Am găsit mai multe link-uri ,dar ,cum spuneam ,vreau sa merg la sigur ,mai ales pe suportarea FAST CHARGE
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Eu mi-am cumpărat, dar nu îl mai folosesc pentru încărcarea telefonului. Nu incarca rapid, doar normal. Întradevăr este comod acest stil de încărcare. Am luat 2 seturi dar tot așa. Acum îl folosesc pentru încărcarea unei boxe portabile, a unui Samsung mai vechi ce ține loc de player pentru boxa și a unei lanterne.
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Înseamnă că respectivul cablu nu era dedicat pentru încărcare rapida ,presupunând că ai folosit ,desigur ,un incarcator Fast Charge . Am remarcat ca exista și cabluri magnetice pentru încărcare rapida ,chiar și de date ,cu rotiri la 360 ° , cu afisarea ncărcării, 3 în 1 ,cu suport atașat de cablu pentru păstrarea celorlalte capete ,dar. nu au recenzii .Asa că ,am ridicat ptoblema aici .
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Când l-am cumpărat, scria că suporta fast charge, încărcătorul este cel original Samsung. Ideal ar fi să poți să-l probezi fizic în vreun magazin.
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Corect !
0 Aprecieri