Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Resetare telefon

(Subiect creat la: 10-11-2023 04:51 PM)
500 Vizualizări
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Buna Seara! Vreau sa fac o resetare generala la telefon și cum îmi recomandați sa fac sa aștept sa fac update la android 14 sau sa fac înainte și după sa fac update ? cum e mai bine pentru telefon? Și e bine sa fac resetare generala la fiecare update major?
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Încearcă doar cu update. Dacă vrei să-i faci resetare nu strică, dar dacă aplicațiile nu dau erori, atunci nu cred că merită pierdut timpul cu reconfigurarea telefonului. Dacă simți că se mișcă mai greu decât înainte atunci poți să îl resetezi, dar dacă pui aceleași aplicații înapoi și aceleași setări atunci probabil tot acolo ajungi.
Pune eventual la somn profund tot ce folosești rar (și nu vrei notificări de la acele aplicații), și la aplicații inactive cele de la care nu vrei notificări în timp real, dezinstalează sau dezactivează aplicațiile pe care nu le folosești deloc, șterge cache-ul aplicațiilor care merg mai greu și dacă tot așa merge atunci probabil atât poate telefonul. Eventual, pentru liniștea ta, după update la android 14 poți să îl resetezi.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

13 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă vrei să faci resetare, mai bine așteaptă până ce faci trecerea la android 14 și atunci o să ai un sistem proaspăt. În mod normal nu trebuie făcută resetarea decât dacă ai probleme cu telefonul.
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Nu am probleme doar ca uneori dacă îl folosesc mai intens am lag și este enervant poate merge mai bine dacă ai dau o resetare! Mulțumesc pentru răspuns!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă ai lag doar în timpul unei utilizări mai intense, atunci e posibil să se încălzească procesorul prea tare și face throttling, sau nu poate mai mult. Poți instala Good Guardians și în Thermal Guardian poți sa vezi la ce temperatură ajunge telefonul și cât de intens e folosit procesorul. Acolo îți arată și aplicațiile care au utilizat intens procesorul.

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.android.samsung.utilityapp
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cel mai bine aștepți după ce primești android 14 ca nu trebuie sa mai fie mult. Atunci începi totul de la 0 cu noul soft.
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Multumesc pentru răspuns!
0 Aprecieri
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Sa înțeleg ca nu mai are rost sa fac resetarea? Doar update?
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Încearcă doar cu update. Dacă vrei să-i faci resetare nu strică, dar dacă aplicațiile nu dau erori, atunci nu cred că merită pierdut timpul cu reconfigurarea telefonului. Dacă simți că se mișcă mai greu decât înainte atunci poți să îl resetezi, dar dacă pui aceleași aplicații înapoi și aceleași setări atunci probabil tot acolo ajungi.
Pune eventual la somn profund tot ce folosești rar (și nu vrei notificări de la acele aplicații), și la aplicații inactive cele de la care nu vrei notificări în timp real, dezinstalează sau dezactivează aplicațiile pe care nu le folosești deloc, șterge cache-ul aplicațiilor care merg mai greu și dacă tot așa merge atunci probabil atât poate telefonul. Eventual, pentru liniștea ta, după update la android 14 poți să îl resetezi.
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Ok! Va mulțumesc!
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
A53
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dacă ai A53, poți sa ii dai și 638352428 de resetari ca tot asa o sa facă. Uitate puțin pe la ultimele 2 postări pe care le am pus și o sa înțelegi de ce zic asta . Asa ca nu te mai obosii sa ii dai resetare 🙃
0 Aprecieri
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Ok mulțumesc!
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Eu unul fac tot mereu resetare după update major, dacă nu imediat, la o lună-două, eu fac așa: update major, backup cu Smart Switch pe card sau pc, resetare din recovery, pus backup inapoi, făcut update-uri, etc.. și pe urmă un clear cache partition din recovery și repair apps.
Fiecare face cum vrea.
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Multumesc!