Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nou Android la A71

(Subiect creat la: 11-11-2023 01:16 AM)
390 Vizualizări
Davidstefann
First Poster
Opțiuni
Salutare! Aveți idee dacă A71 o să primește noul Android? 
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Din păcate nu va primi android 14. Acest model primește doar update-uri de securitate de două ori pe an.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Din păcate nu va primi android 14. Acest model primește doar update-uri de securitate de două ori pe an.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În mod normal telefoanele primesc actualizări de securitate conform acelui calendar, dar dacă sunt probleme de securitate serioase, sau dacă apare o actualizare de la producătorul chipset-ului, sau pur și simplu că așa vrea Samsung, atunci pot să primească și actualizări extra. Dar asta nu înseamnă că și pe viitor primești la 3 luni.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Și eu pe A71 tot actualizări la aproximativ 3 luni am primit mereu ,nici nu știam ca este trecut la lista de update-uri bianuale 🤣.
De cand am telefonul acesta la fiecare 3 luni aproximative mereu am primit câte un update nou,nu am așteptat niciodată 6 lunii. În anul acesta cred ca an primit în jur de 4-5 update-uri și nu 2.
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Apropo pe viitor nu cred ca va mai primi nici fel de actualizare,ca din câte știu A71 va face 4 ani de la lansare în ianuarie și este eligibil la 4 ani de update-uri de securitate decii de la data lansării sale,nu cred ca va mai primi niciun update, cel puțin asa ii s-a întâmplat seriei S10 și Note 10.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Asta arată doar că lui Samsung îi pasă de utilizatori 😁
Cum am mai spus, acel calendar arată minimul de update-uri primite de un telefon. În rest Samsung poate da câte un update în fiecare săptămână dacă vrea. Depinde probabil de severitatea bug-urilor reparate, numărul de utilizatori afectați, și probabil și de cât de ușor poate fi realizat update-ul pe alte modele. Unele actualizări pot conține doar lucruri generale, independente de hardware și atunci pot fi trimise ușor pe orice model. Pe lângă asta a71 (la fel parcă și A7) fiind vârful gamei midrange, poate că a contat și asta. Dar asta numai Samsung știe.
0 Aprecieri