Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z ekranem samsung a52s

(Temat utworzony: 27-12-2021 01:49 PM)
4140 Wyświetlenia
Mat3oA52s
Student
Opcje

Witam,

Mam problem z moim prawie nowym samsungiem Galaxy a52s. Mianowicie kupiłem go 2 miesiące temu i od początku na ekranie podczas normalnego użytkowania wyświetlały się takie jakby białe paski, które pokazywały się przez ułamek sekundy i znikały. Wcześniej pojawiały się, co dłuższy czas, ale teraz pojawiają się czasem nawet, co kilkadziesiąt sekund. Mógłby ktoś powiedzieć mi, co może się z nim dziać? Wysyłać na gwarancję czy coś innego? Dodam, że ekran jest nieuszkodzony (od nowości miał naklejone szkło hartowane).

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@bxvl  Najlepiej zdjęcie jak się da, na zrzucie ekranu może nie być to widoczne

Kubaaaa01
Explorer
Opcje
Witajcie. Czy ktoś z was w swoim A52s 5G ma taki problem z wyświetlaczem że 1/3 wyświetlacza ma jaśniejsze barwy niż pozostałe 2/3 ekranu? Np na białym tle ekran do góry jest śnieżnobiały a pozostała część wpada w lekką żółć. Jest tak jakby poziomy pasek i nagle zmienia się barwa ekranu . Myślicie że warto zareklamować? 
slawoLord
Voyager
Opcje
Ja też tak miałem pojawiło się to po jakieś aktualizacji i po kolejnej znikło. Po dblokowaniu pojawiało się na ułamek sekundy
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Reklamuj koniecznie, nie jest to normalne w żadnym telefonie
KM123
Apprentice
Opcje
Awaria wyświetlacza...
0 Like
AdamJu
Navigator
Opcje
Niestety ekrany oled mają taką przypadłość i w telewizorach oled też to występuje. Jest to wada i wymaga serwisu.
Flamingo_
Voyager
Opcje
Myślę, że tutaj potrzeba wymiana ekranu, jeśli nie pomoże to wymiana telefonu
0 Like
gumiś12loveteakwondo
First Poster
Opcje
Że siędzieje
0 Like
Podgor1976
First Poster
Opcje

U mnie ta sama sytuacja. Żadna aplikacja nie jest odpalona a telefon szaleje. Sprzęt ma trzy miesiące. Wygląda to tak jak na załączonym filmie 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Podgor1976, zwróć się z tym do serwisu: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.