Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z ekranem samsung a52s

(Temat utworzony: 27-12-2021 01:49 PM)
4170 Wyświetlenia
Mat3oA52s
Student
Opcje

Witam,

Mam problem z moim prawie nowym samsungiem Galaxy a52s. Mianowicie kupiłem go 2 miesiące temu i od początku na ekranie podczas normalnego użytkowania wyświetlały się takie jakby białe paski, które pokazywały się przez ułamek sekundy i znikały. Wcześniej pojawiały się, co dłuższy czas, ale teraz pojawiają się czasem nawet, co kilkadziesiąt sekund. Mógłby ktoś powiedzieć mi, co może się z nim dziać? Wysyłać na gwarancję czy coś innego? Dodam, że ekran jest nieuszkodzony (od nowości miał naklejone szkło hartowane).

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

25 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mat3oA52s Masz możliwość wstawienia zdjęcia jak to wygląda? 

Mat3oA52s
Student
Opcje
Spróbuję to zaraz uchwycić i przesłać
Octomore
Student
Opcje

W moim podobny problem, mam film.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Octomore, uruchamiałeś ponownie telefon? Wipe Cache Partition robiłeś? Dzieje się tak niezależnie od aplikacji, czy w jakiejś konkretnej?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Octomore
Student
Opcje

Uruchamiałem, 2 tyg temu zauważyłem że tak się dzieje. Ostatnio coraz częściej, niezależnie od aplikacji. Wipe nie robiłem. Moim zdaniem wada ekranu.

0 Like
Puszkinio
First Poster
Opcje

Chciałem się podpiąć do tematu bo mam dokładnie taki sam problem. Telefon został zakupiony dosłownie tydzień temu. Czy udało się Panu rozwiązać tą sytuację?

0 Like
bxvl
Explorer
Opcje
Zauważałam to dopiero teraz, ale kiedy używam mojego telefonu (galaxy a52s 5g, kupiony pod koniec kwietnia tego roku) to co kilka minut dolna część telefonu miga tak jakby na biało. Jaka jest tego przyczyną albo co zrobić żeby przestało migać? 
szybki edit 
chwilę temu zobaczyłam jeszcze ze przez chwilę w miejscu gdzie są przyciski nawigacji pojawiło się coś podobnego jak na zdjeciu, tylko że było tam więcej szarego

image

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@bxvl  Dolan część miga, ale wyświetlacz, obraz? Jeżeli się da to proszę wrzucić tutaj zdjęcie...

0 Like
bxvl
Explorer
Opcje
wydaje mi się że wyswetlacz, a screena nie zrobię bo za szybko to znika
0 Like