Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

problema display a71

(Subiect creat la: 26-06-2022 08:30 PM)
465 Vizualizări
Razvann
Journeyman
Opțiuni
dețin un telefon Samsung galaxy a71 din octombrie 2020 și de 1 săptămâna display ul mi se face negru, fara motiv. câteodată chiar de mai multe ori într un interval de 1 minut. am cautat problema pe YouTube, m a ajutat pe moment dar după a început iar, mai rău. mă puteți ajuta? 
8 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Singurul sfat ar fi să te prezinți cu el într-un service autorizat Samsung pentru o diagnosticare cât mai corectă.
0 Aprecieri
Razvann
Journeyman
Opțiuni
nu, ecranul este negru, dar încă merge touch screen ul
0 Aprecieri
Razvann
Journeyman
Opțiuni
nu mi s a mai întâmplat de atunci, dar este pur și simplu ecranul negru, nu apare nimic pe el. touch screen ul este funcțional. de obicei își revine după ce a timp după ce îl închid din buton, dar de exemplu dacă mă joc, imediat ce aprind telefonul și intru iar pe aplicație face același lucru, nu este vorba doar de jocuri, pe toate aplicațiile
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut ai scăpat telefonul in lichide sau pe jos în ultimele doua săptămâni?
0 Aprecieri
Razvann
Journeyman
Opțiuni
salut! niciuna din cele 2.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ok, atunci este o problema din el . Sfatul meu este sa îl duci cât mai repede la cei de unde l-ai cumpărat. Ei o sa îl ia la reparat pe gratis dacă este în garanție. Dacă nu mai are garanție nu îl duce la service-ul de colt de strada , pentru ca nu tine mult cea ce fac ei. Dute cu el la un service autorizat Samsung
0 Aprecieri
Razvann
Journeyman
Opțiuni
bine, mulțumesc!
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cu mare placere !
0 Aprecieri