Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Samsung Galaxy A70

(Temat utworzony: 08-06-2020 08:18 AM)
7326 Wyświetlenia
Chelkowsky
Apprentice
Opcje

Mam problem z wejściem Typu C w Galaxy A70. Po podłączeniu ładowarki wyświetla się komunikat "Podłączone urządzenie USB nie jest obsługiwane"i telefon przez to się nie ładuje. 

0 Like
14 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Chelkowsky  Sprawdź, czy w porcie USB nie ma żadnych zanieczyszczeń oraz wyczyść dane aplikacji USBSettigns zgodnie z poradą podaną w tej wiadomości.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Chelkowsky, przejrzyj również pozostałe wskazówki podane w wątku, do którego podał odnośnik @vdsl2.

0 Like
Chelkowsky
Apprentice
Opcje

Sformatowałem telefon i wszystko działało ale pod wieczór problem wrócił. Teraz pomogło to wyczyszczenie danych w USBSettings. Także dzięki wielkie.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Chelkowsky  Czy podczas przywracania telefonu nie przywracałeś go z kopii zapasowej ?

0 Like
Evezis
First Poster
Opcje

Mam taki sam problem po podłączeniu kabla USB  typu C wyskakuje komunikat "podłączone USB nie jest obslugiwane" i telefon się nie ładuje. Nie mam pojęcia co się stało.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Evezis wykonaj czynności podane we wcześniejszych postach w tym i we skazanym temacie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
pfpf
First Poster
Opcje

witam mam ten sam problem z samsungiem m51 robiłem tak jak powyżej było pdane i bez zmian

0 Like
ŁukaszD
Pathfinder
Opcje

@pfpf Jeśli sytuacja dalej się powtarza to spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. Informację o tym znajdziesz pod adresem.

pfpf
First Poster
Opcje

Orginalana ładowarka mi przestala działac nawet kupiłem nowa bo myślałem ze z ta coś nie tak i nic sprubowalem naładować telefon ladowarko od Samsunga s7 tylko kupilem kabel z jednej strony zwykle USB a z drugiej usb typu C i laduje bez problemu nawet nie wyskakuje komunikat o USB jak wcześniej tylko laduje trochę wolniej ta ładowarka nie jest super fast charger tylko fast charger trochę slabsza o jakimś godzinę wydłuża się czas ladowanaia telefonujak narazie chodzi może w weekend spróbuję zrobić format telefony i zobaczymy czy pomoże dam znać 

0 Like