Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bluetooth

(Temat utworzony: 24-09-2022 02:24 PM)
1368 Wyświetlenia
MK1612
First Poster
Opcje
Witam mam problem z galaxy a33 5g a mianowicie przerywa odtwarzanie muzyki i nie odbiera połączeń 
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wyłączyć I.włączyć telefon ponownie. Skoro telefon łączy się z drugim telefonem to i bez problemu powinien połączyć się że słuchawki. I czy słuchawki które chcemy sparowac nie są czasami połączone z innym urządzeniem?
Members_dC1Thwk
Student
Opcje
Nie zadziałało
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Members_dC1Thwk Hej! Wypadałoby więc zrobić reset ustawień sieciowych:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieciowe

Jeżeli problem pojawił się ostatnio, przykładowo po aktualizacji, wykonaj czyszczenie partycji cache. Podsyłam filmik z instrukcją poniżej, nie zapomnij tylko, że musisz podłączyć telefon do komputera kablem USB, żeby wejść do trybu recovery:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

AnetteR
First Poster
Opcje

Witam mam pewien problem z łącznością Bluetooth w moim telefonie Galaxy A33. Po aktualizacji do Androida 13 po pewnym czasie znika skanowanie Bluetooth urządzeń w pobliżu. Pomaga jedynie tryb samolotowy i wtedy Bluetooth działa poprawnie. Prócz tego mam straszne zakłócenia na łączności mojego telefonu z radiem samochodowym marki sync Forda. Z innymi głośnikami wszystko jest okej, prócz tego inne telefony też zdają się pracować w porządku z tym radiem.

Z góry dzięki za radę.
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Na sam początek spróbuj zresetować ustawienia sieciowe. Przejdź kolejno :

Ustawienia -> Zarządzenie ogólne -> Resetowanje -> Resetowanie ustawień sieciowych.

Jeśli to nie poprawi sytuacji spróbuj tego.

Opcja wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu. Wszystkie dane użytkownika oraz ustawienia telefonu pozostaną bez zmian.

Instrukcja jak wykonać :

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Alicja102
First Poster
Opcje
Dzień dobry. Posiadam Samsunga A53 i przestało mi działać bluetooth. Telefon nie chce się połączyć z żadnym użądzeniem. Czy da się to naprawić? Jeśli tak to jak? 
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Proponuję zresetować ustawienia sieciowe telefonu. Przejdź kolejno:

Ustawienia -> Zarządzanie ogólne-> Resetowanie -> Resetowanie ustawień sieciowych.

Daj znać czy pomogło 💪

FeiCtyFaza
Journeyman
Opcje

image

Witam czy ktoś może wie dlaczego przy moich słuchawkach wyświetla się imię w nawiasie?
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
To nie jest czasem twój pseudonim w ustawieniach konta google ? Generalnie zmień nazwę urządzenia i po problemie.

0 Like