Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bluetooth

(Temat utworzony: 24-09-2022 02:24 PM)
1415 Wyświetlenia
MK1612
First Poster
Opcje
Witam mam problem z galaxy a33 5g a mianowicie przerywa odtwarzanie muzyki i nie odbiera połączeń 
Adam123432
Explorer
Opcje
w zasadzie to chyba dlatego że masz takie imię wpisane w telefonie a że jest w nawiasie to ja przy swoich mam tak samo
0 Like
martamarta12345
Pathfinder
Opcje
Witam po ostatniej aktualizacji w Samsungu a52s nie działa mi bluetooth. Czy ktoś z forumowiczów ma pomysł jak to naprawić? Czy czeka mnie serwis?
martamarta12345
Pathfinder
Opcje
Dziękuję bardzo pomogło 🙂
0 Like
AnyDexter
Explorer
Opcje
Dzień dobry.
Mam telefon Galaxy A52s 5G i mam dziwny problem.
Mianowicie, gdy chcę włączyć Bluetooth, nie chce się włączyć, piszę że jest włączony ale się nie chce włączyć. Wcześniej tak nie było. W szybkim panelu to samo, klikam ikonkę, a podświetla się tylko lekko.
Po 10-15 minutach, Bluetooth się włącza. 
Jak Bluetooth się włączy, to urządzenie może normalnie parować się z innymi i je wykrywać.
Proszę o pomoc bo to ważna funkcja.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@AnyDexter  Czy był resetowane ustawienia sieciowe?

Przejdź do „Ustawień” i wybierz pozycję „Zarządzanie ogólne”. Dotknij opcji Resetowanie. Następnie, po zresetowaniu ustawień sieci, spróbuj ponownie.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wyłączyć i włączyć telefon i sprawdzić czy pomogło?
AnyDexter
Explorer
Opcje
Telefon był resetowany, był uruchamiany ponownie, nie pomogło
0 Like
AnyDexter
Explorer
Opcje
Telefon potrzebuje minimalnie 5 minut, żeby uruchomić Bluetooth, a to nie jest normalne zachowanie przy takim modelu na dodatek wcześniej tak nie było
Myślę że ze sterownikiem jest coś nie tak
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czy nie ma Pan ściągniętej jakiejś zewnetrzej aplikacji którą wpływa na działanie bluetooth? Jeśli opcje w wyłączenia czy resetowanie sieci podane przez kolegę @vdsl2 nie pomogły, to pozostaje zrobić pełen reset telefonu. Może Pan jeszcze spróbować zrobić wipe cache partiton.