Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aktualizacją dostawcy usługi a52s 5G

(Temat utworzony: 28-04-2022 04:26 PM)
1594 Wyświetlenia
Katjaaa
Journeyman
Opcje

Witam, niedawno kupiłem telefon Samsung A52s 5g, przez pierwszy tydzień wszystko było dobrze, aż do pierwszego ponownego uruchomienia komórki, zrobiłem to wczoraj po czym ciągle wyskakuje powiadomienie "aktualizacja dostawcy usługi" mówi ona w skrócie, że trzeba ponownie uruchomić telefon aby skonfigurować wszystko, lecz nie ważne ile razu uruchomię ją ponownie to powiadomienie tak czy siak po 5-10 minutach  znów się pojawi, przy czym nie da się go zamknąć wiec blokuje mi to używanie telefonu, załączę zrzuty ekranu jak to wygląda, ktoś miał podobny problem?

Screenshot_20220428-012248_One_UI_Home.jpgScreenshot_20220428-161115_Settings.jpg

16 Odpowiedzi
Katjaaa
Journeyman
Opcje

Screenshot_20220428-192804_Software_update.jpg

YOX
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę sprawdzić czy posiada ona numer kompilacji: A528BXXS1CVD1, ponieważ to jest najnowsze uaktualnienia dla tego urządzenia. Jeżeli tak, to wszystko jest w porządku i nie ma potrzeby wizyty w serwisie.
Katjaaa
Journeyman
Opcje

Screenshot_20220428-193217_Software_update.jpg

@YOX to są 3 wersje które występują przy tej aktualizacji z czego widzę różnią się na początku moja to "A528BXXS1CVD1" a twoja co napisałeś to "A526BXXS1CVD1".

YOX
Samsung Members Star ★★
Opcje
Już poprawiłem w poprzednim komentarzu numer kompilacji. Z rozpędu wkleiłem numer dla A52 5G.
Katjaaa
Journeyman
Opcje

aaaa rozumiem, czyli wszystko jest okej jak na razie i samo się naprawiło?

YOX
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeżeli dalej jest XEO i aktualizacja zainstalowała się bez przygód, to tak - wszystko jest ok.
Katjaaa
Journeyman
Opcje

to w takim razie wszystko jest git, dzięki za poświęcony czas.