Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem wifi

(Temat utworzony: 01-09-2022 07:41 PM)
553 Wyświetlenia
Mikepol
First Poster
Opcje
Czy ktoś ma problem z połączeniami wifi i hot spotem? Działa to w moim A52S 5G tragicznie.
16 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać reset ustawień sieciowych. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych. Daj znać czy po wykonaniu tego zabiegu coś się zmieniło.

Mighn
Big Cheese
Opcje
U mnie jest tylko problem z długim czasem wykrywania wifi 5ghz i sporadycznie traci po kilkanaście pakietów (na 2.4ghz problem nie występuje) - reset do fabrycznych i konfiguracja bez przywracania danych z kopii nic nie zmieniła... Podobno ostatnia poprawka naprawiała stabilność wifi - ale nie widzę różnicy... Pewnie poczekam do androida 13 i jeśli nadal będzie problem to postaram się reklamować - bo znaczy nie soft tylko sprzęt coś nie działa. (Problem występuje z każdym routerem)
grzezaleA52S5G
Apprentice
Opcje
U mnie wszystko i zawsze jest OK.
0 Like
KD4937
Apprentice
Opcje

Po zakupie telefonu mam problem z połączeniem internetowym WiFi w Galaxy A13. Kiedy połączę się z internetem wszystko ok, ale kiedy wygasze ekran I włączę go po kilku minutach pojawia się błąd "połączono bez internetu". Na innych urządzeniach jest wszystko dobrze. Próbowałem z resetowaniem ustawień sieciowych i to nie pomogło. 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na jakim pasmie Pan łączy telefon z routerem 2.4GHz czy 5GHz?
KD4937
Apprentice
Opcje
Wydaje mi się że 2.4 GHz, ale nie jestem do końca pewien
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Powinno Ci znajdować na telefonie dwie sieci? Jeśli znajduje tylko jedną to będzie pewnie w 2.4 GHz
KD4937
Apprentice
Opcje
Jest jedna
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Kto dostawcą jest internetu?