Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem wifi

(Temat utworzony: 01-09-2022 07:41 PM)
617 Wyświetlenia
Mikepol
First Poster
Opcje
Czy ktoś ma problem z połączeniami wifi i hot spotem? Działa to w moim A52S 5G tragicznie.
16 Odpowiedzi
KD4937
Apprentice
Opcje
Netia
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Próbował Pan resetować router? Albo. Sprawdzić na innym czy tak samo sie dzieje ze gubi połączenie telefon?
Pr0way
Apprentice
Opcje
Od niemal początku mam problemy z uzyskaniem internetu w domowej sieci - niby połączenie jest ale potrafi wywalać brak sieci i zachowaniem przypomina to trochę gubienie hasła do wifi. Czasami wystarczy ponownie wybrać sieć i zacząć wpisywać hasło (nawet jakieś śmieci) i sam zaczyna się łączyć.

Pr0way-video-1697894986160
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00

1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      (wyświetl w Moje wideo)

Nw czy to jest jakiś błąd specyficzny dla tego urządzania (równolegle działa Bluetooth i lokalizacja - na potrzeby Galaxy Watcha ale nigdy to nie powodowało problemow). Niby telefon 5G ale nie radzi sobie nawet z podstawowa łącznością w postaci Wi-Fi.
      Inne urządzenia (zwykle telefony) po prostu się łączą bez większych problemów. Model: SM-A536B/DS.

Spotkaliście się z czymś takim? Już zacząłem analizować rozbicie na kanały 2,4 i 5 czy zakłócenia ale nic nie wskazuje na problem z infrastrukturą.
      pawelix
      Explorer
      Opcje
      Oprogramowanie zaktualizowane, może pomoże zmiana częstotliwości routera WiFi lub ustawień
      0 Like
      stanko
      Black Belt 
      Opcje
      Może być to problem ilości urządzeń jednocześnie korzystających z sieci.
      0 Like
      Pr0way
      Apprentice
      Opcje
      Oprogramowanie zaktualizowane - najnowsze. Ilość urządzeń nie powinna stanowić problemu - sieć Ubiquity - 3 ap rozglaszajacy to samo SSID - odpowiednio na kanałach 1, 6, 11 (2,4GHz) oraz 36, 40, 44 (5GHz). Średnio 20-25 urządzeń.
      0 Like
      pawelix
      Explorer
      Opcje
      Spróbuj może zresetować ustawienia sieci ( załączone zdjecia)Screenshot_20231021_163608_Settings.jpgScreenshot_20231021_163616_Settings.jpgScreenshot_20231021_163619_Settings.jpg
      0 Like
      Top tags