Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem Galaxy a52s.

(Temat utworzony: 27-08-2022 09:27 PM)
1494 Wyświetlenia
mrt1211
Apprentice
Opcje
Witam,
Mam następujący problem z telefonem z tytułu. Dziś nagle przy zwykłym korzystaniu zaczął się wieszać w losowych momentach i blokować ekran, wyłączać lub zamykać aplikacje, do tego po chwili używania kamery "błąd kamery". Zrobiona aktualizacja, wip cache, reset fabryczny nic nie pomaga. Czy to wina jakiejś aktualizacji czy raczej coś w telefonie?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mrt1211
Apprentice
Opcje
W serwisie została to wymieniona płyta główna, złącze i jakaś taśma 🙂 Od tej pory wszystko wróciło do normy.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

28 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mrt1211  Witam

Niestety opisane problemy wskazują na usterkę w telefonie. Skoro jest aż tyle usterek i do tego błąd kamery to może być nawet płyta główna. Ale to już zweryfikuje serwis co się dokładnie stało.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jeśli reset nie pomógł to bardzo możliwe, że będzie potrzebna wizyta w autoryzowanym serwisie.

mrt1211
Apprentice
Opcje
Tak myślałem. Po weekendzie udam się do serwisu, dam znać co z tego wyjdzie 🙂 Dzięki za odpowiedzi.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mrt1211  Dobrze, daj znać jakie informacje uzyskasz w serwisie :smiling-face:

xZayah
Voyager
Opcje
Miałam ten tel i no faktycznie tez sie zacinal mimo że Miałam ustawione to no ale mało ramu to nie oczekuj, ze bedzie chodzic płynnie non stop:)
Ja używam Galaxy S22 Ultra I nie mam żadnych takich sytuacji. Wszystko płynnie chodzi nawet przy słabej baterii. No ale trzeba wydac troche aby mieć lepiej. Screenshot_20220827-223351_Settings.jpg
Mighn
Big Cheese
Opcje
Jedyne co się wiecznie przycina w A52s to aplikacja aparatu... ale z tym dramat jest od początku aż do dzisiaj... poza tym telefon chodzi bardzo płynnie i ciężko mieć zastrzeżenia... (Czasem lepiej niż s22 ultra na exynosie 😜 )
grzezaleA52S5G
Apprentice
Opcje
Mam go już ponad rok. Bez zastrzeżeń. Pamiętajcie, to urządzenie głównie do rozmów telefonicznych. Reszta to gadżety. Dobre są, ale nadal gadżety.
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Akurat A52s to całkiem niezły smartfon do grania, słuchania muzyki czy oglądania filmow...do tego z akceptowalnymi aparatami - a te "gadżety" to często ponad 90% wykorzystania urządzenia, a rozmowy telefoniczne dla wielu osób to tylko przydatny dodatek 😜 ...
0 Like
grzezaleA52S5G
Apprentice
Opcje
No właśnie. A później jak w początkowym poście. Kto chce grać itp niech tablet sobie kupi.
0 Like