Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] nie łapie ostrości po przybliżeniu

(Temat utworzony: 06-03-2020 10:36 AM)
1610 Wyświetlenia
Toxik394
First Poster
Opcje

Witam,

Mam problem z aparatem, mianowicie nie łapie ostrości po przybliżeniu. Żeby złapał ostrość najpierw trzeba kliknąć na ekran a później przybliżać. Wcześniej dało się ustawić ostrość po przybliżeniu.

0 Like
9 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Toxik394 sprawdź, czy nie masz aktywnej funkcji auto śledzenia. Wyłącz i zobacz jak będzie zachowywał się aparat.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
XxWojanoxX
Student
Opcje
cześć od jakiegoś dłuższego czasu mój aparat w Samsungu Galaxy A10 nie łapie ostrości tylko gdy nacisne na ekran by wyostrzylo to wyostrzwyostrza ale na mniej niż połowa sekundy i od razu traci ostrość. wyostrzone zdjęcia da sie zrobic tylko na odległość 20-30 cm pomocyyy!!!
a chodzi o rylny aparat jak coś!
0 Like
XxWojanoxX
Student
Opcje
dziękuje już sprawdzam
0 Like
Marysaa
Student
Opcje

Pomożecie mi? Mój aparat w Samasung Galaxy A70 stracił focus gdy mam włączone przybliżenie 1.0 lub powyżej jest rozmazane lecz gdy mam opcje 0.5 jest focus gdy nagrywam jest tak samo do póki nie włączę opcji nie ruszania sie

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marysaa, Najprawdopodobniej uszkodzeniu uległ autofokus. Sprawdź jego działanie w trybie profesjonalnym, czy w ogóle będzie reagować na ręczne sterowanie.

Marysaa
Student
Opcje
jak włączyć tryb profesjonalny hahahha?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Marysaa
Student
Opcje
okej dziękuję już sprawdzam