Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem Galaxy a52s.

(Temat utworzony: 09-08-2024 12:54 AM)
169 Wyświetlenia
mrt1211
Apprentice
Opcje
Witam,
Mam następujący problem z telefonem z tytułu. Dziś nagle przy zwykłym korzystaniu zaczął się wieszać w losowych momentach i blokować ekran, wyłączać lub zamykać aplikacje, do tego po chwili używania kamery "błąd kamery". Zrobiona aktualizacja, wip cache, reset fabryczny nic nie pomaga. Czy to wina jakiejś aktualizacji czy raczej coś w telefonie?
28 Odpowiedzi
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Dzien Dobry,
Moj Telefon od jakiegos czasu strasznie sie zacina, jaki moze byc tego powód?
(Telefon to Samsung Galaxy A52s 5G)
0 Like
Limexo
Navigator
Opcje
Polecam czyszczenie pamięci RAM telefonu oraz reset urządzenia srednio co tydzień (można włączyć automatyczne)
0 Like
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Ram wyczyszczony i Restartuje go prawie codziennie
0 Like
W1234567890
Helping Hand
Opcje
nie wiem czy to nie wirus ale nic nie pobieram z internetu + mam włączoną tą ochrone przed pobieraniem nieznanych aplikacji itp.
0 Like
W1234567890
Helping Hand
Opcje
No nie wiem czy mało sie grzeje. Ja mam A52s i podczas grania grzeje sie do ponad 50°C a podczas normalnego uzywania temperatura nie schodzi poniżej 40°C
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@W1234567890, w innym wątku piszesz, że odkleja się również ramka urządzenia. Czy tył smartfona nie jest przypadkiem spuchnięty? Może to oznaczać, że coś się dzieje z baterią i dlatego też urządzenie się grzeje. W tym przypadku trzeba jak najszybciej udać się do serwisu: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Mighn
Big Cheese
Opcje
Max temp na moim starym A52s jaką miałem to podczas grania w Eve echoes po 5G podczas ładowania przy temp. otoczenia 29 stopni i było to (sprawdzane pirometrem) 44 stopnie w najcieplejszym punkcie...
0 Like
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Nie jest spuchnięty, odkleja sie tylko w lewym górnym rogu
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@W1234567890 Mimo wszystko urządzenie nadaje się do serwisowania. Rozklejanie się nie jest dobrym znakiem - może być wynikiem problemu z baterią. Tu znajdziesz lokalizację serwisów:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/