Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pictogramă volte și wifi A52s 5G

(Subiect creat la: 04-12-2022 11:09 AM)
201 Vizualizări
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
După actualizarea la Android 13 pe A52s 5G, în timp ce sunt pe internet prin wifi, pictograma pentru "apel Wi-Fi" se schimbă în "apel volte". Știți de ce? Mulțumesc! 
6 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut Liviu! Ce operator?

Ai cumva activată această funcție?
Screenshot_20221203_200953_Settings_1000002859.jpg
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Da, am această funcție. Operator Digi
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Strict la nivel de apel se preia automat VoLTE dacă nu ai Wi-Fi. Asta chiar dacă nu ai datele mobile activate, pentru continuitatea apelului.
Funcția de care aminteam cu switch-ul este asociată cu internetul, dar ca să ai certitudine de asta am zis să testezi cu ea dezactivată.
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Este activatăScreenshot_20221204_030340_Settings.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mă gândesc să nu apară acest switch între simboluri când rețeaua Wi-Fi este mai slabă calitativ decât datele mobile.
De asta am întrebat, eu nu am acea opțiune activată, am ambele funcții bifate (atât 4G call cât şi Wi-Fi calling) şi atunci când sun are prioritate Wi-Fi pentru că este foarte bună şi stabilă conexiunea.
Simbolul de sus este cel de la Wi-Fi calling, nu se modifică. Dacă opresc Wi-Fi calling şi apelez apare simbolul 4G call. Sunt pe Orange, indiferent ce tip de apel utilizez pe display sus apare HD, însă simbolul din bară se menține specific conexiunii.
Poți dezactiva provizoriu acea funcție de switch automat să vezi dacă se mai schimbă pictogramele şi rămâne doar cea de apel Wi-Fi.
Eu zic să nu-ți faci probleme cât timp funcționează ok, nu ştiu cum apare la Digi dar logica ar fi aceeaşi cât timp ai activă acea funcție de switch automat care ar putea determina schimbarea acelor simboluri. Poate mă înşel dar eu unul alt motiv nu văd. Screenshot_20221203_210109_Call_1000002861.jpgScreenshot_20221203_211337_Settings_1000002865.jpgScreenshot_20221203_211109_Nova7_1000002863.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cred ca pur si simplu asa este configurat sa arate. La mine dispare complet daca dezactivez apel WiFi. Nu conteaza asa mult, oricum indicatia este semnul HD/HD+ din timpul apelului (sau cel de apel WiFi)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare