Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One UI 7 Beta

(Subiect creat la: 09-03-2025 11:39 AM)
526 Vizualizări
LexxisNotHere
Navigator
Opțiuni
Vreau sa instalez one UI 7, versiunea beta pe telefonul meu, Samsung Galaxy A52s 5G, dar nu gasesc nicio instalare beta in care sa nu imi stearga datele. Daca ai un fisier cu One UI 7 Beta, te roh sa imi trimiți.
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Programul Beta nu este disponibil în România. Oricum pentru Galaxy A52s nu o sa fie disponibil beta.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

26 Răspunsuri
3Merlin
Legend
Opțiuni
... de ce te ascunzi după deget, dragă Lucian!?
😉
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Programul Beta nu este disponibil în România. Oricum pentru Galaxy A52s nu o sa fie disponibil beta.
3Merlin
Legend
Opțiuni
... el/ea (că nu se știe cine se ascunde în spatele acestui fake account) se referă la versiunea beta a interfeței cu utilizatorul (OneUI 7.0), dragă Emilia.
Aici trebuia să-i pui altă bandă: "aceasta este comunitatea oficială SAMSUNG..."
😁
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
😂 😂 o să-ți facă telefonul BOOM .
Dă-mi adresa de email să-ți trimit eu fișierul 😊
Windows_10_File_Explorer_icon_1000007662_1741514571.png
3Merlin
Legend
Opțiuni
... dacă-ți dau beep, îmi explodează pager-ul !?
LexxisNotHere
Navigator
Opțiuni
De ce o sa imi faca telefonul boom?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu va exista firmware beta pentru acest model de telefon. Mai mult, A52s nu primeste OneUI 7 / Android 15, ultimul update major a fost cel la Android 14 (OneUI 6)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
LexxisNotHere
Navigator
Opțiuni
Ma refer la VERSIUNEA BETA care poate fi instalata pe un telefon de acum 5 ani pana acum
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu exista asa ceva

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Postarea e cacealma. Cred că e de carantină.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Baga-l 😂 eu sunt din aplicatie

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Îl las sa o șteargă singur să nu declanșez sistemul automat 🙂
3Merlin
Legend
Opțiuni
... dacă pricepui eu bine, e preferabil să-ți tAI singur creanga de sub picioare, când copacul e în flăcări, decât să declanșezi sistemul (automat) de stingere a incendiilor, nu-i așa !?
😄
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
... versiunea Delta (Force) nu te-ar satisface!?
😁
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Salut! A52S nu primește One Ui 7 în mod oficial ,nici Beta! Dacă ai văzut pe youtube ca unii si-au pus One Ui 7 pe telefoane mai vechi,acelea sunt doar Rom-uri portate de la seria S25,aici nu putem ajuta cum sa îți pui Rom-uri neoficiale.
LexxisNotHere
Navigator
Opțiuni
Atunci imi iau Iphone 14 Pro pentru ca primeşte mai multe actualizari majore
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Samsung de la seria S24, au adus politica de 7 actualizari majore,iar anul ,seria galaxy A36 și A56 vor primi 6,deci Samsung primește pe puțin la fel de multe update-uri ca Apple. A52S a fost lansat în 2021,când politica de update-uri majore era de doar 3 generatii!
LexxisNotHere
Navigator
Opțiuni
Mda... Samsung trebuie sa reinvieze telefoanele cele mai populare si vechi
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
De ce ar face-o? A52S nu se mai produce și nici vinde în mod oficial,doar prin cai SH, practic compania numai primește niciun profit pe urma modelului A52s,așa că nu are niciun motiv sa îl actualizeze mai mult decât ii s-a promis! Fiecare telefon are o politica de update-uri ce trebuie sa o cauți și sa îți asumi când îți cumperi telefonul respectiv, ca va primi doar 3 update-uri majore (în cazul tau) Dacă Samsung aduce schimba politica pentru mai mulți ani de update-uri, asta se aplica doar telefoanelor noi,nici măcar un Galaxy S23Ultra,nu a primit politica de 7 ani actualizati, de pilda,pe cât un A06 ,telefon sub 1000 lei,primește 6 ani update-uri majore,mai mult decât un S23 Ultra ,telefon Flagship ce a fost lansat cu 1 an înainte!
Dacă vrei update-uri multe,ori îți iei ceva din seria S24 sau S25,ori cele fin gama A apărute anul acesta (2025), dar cele de anul trecut (2024) precum A55,A35,vor primi doar 4 update-uri majore.
LexxisNotHere
Navigator
Opțiuni
Am inteles. Dar de ce sa nu se refacă, doar ca va fi o versiune A Ultra? Adica va fi pretul in jur de 2650 lei. Are S-Pen cu funcționaliate Bluetooth. Are cateva functii Galaxy AI si mai multe. Are bateria de 5100mAh. Asta este doar o idee.