Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania dla modeli z serii Galaxy A

(Temat utworzony: tydzień temu)
373 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003_product_image_Galaxy_A53_5G.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 270 Odpowiedzi
Dziewczynaa34
Pathfinder
Opcje
To a 55 może dostać w przyszłym tygodniu ?
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Możliwe ale nie wiemy.
Dziewczynaa34
Pathfinder
Opcje
Wystarczy nam czekać :smiling-face: a tu będzie taka niespodzianka w tygodniu albo pod koniec maja 🤣🤣🤣
0 Like
Dziewczynaa34
Pathfinder
Opcje
Jak a 55 dostanie to i powinien dostać też a 54
Rudi97
Helping Hand
Opcje
Zaraz sie będą pytać kiedy oneUI 8.0 bedzie a potem będą narzekać na błędy ze tego nie ma ze to nie działa
0 Like
taku2i2i
First Poster
Opcje
25 maja będzie
0 Like
JeJan9
Explorer
Opcje
W Korei udostępniono właśnie One Ui 7 dla Galaxy a54 wersja oprogramowania układowego nr A546SKSU9DYD7 o rozmiarze 3,5 GB. W najbliższych tygodniach powinna pojawić się na pozostałych rynkach. Być może wcześniej niż w czerwcu.
MateuszA53
Explorer
Opcje
Dzień dobry wszystkim!
Osobiście jestem wielkim fanem nowych i dużych aktualizacji Samsunga. 
I nie mogę się już doczekać nowej nakładki One Ui 7 z Androidem 15, czy ktoś z was wie kiedy A53 dostanie takową aktualizacje?
0 Like
Dziewczynaa34
Pathfinder
Opcje
Czerwiec
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Aktualizacja jest planowana na czerwiec ale A55 już dostało w Korei. Dla wymienionego modelu aktualizacja powinna być w najbliższych dniach.

Dla A53 jeszcze nie ma ale myślę że sie pojawi za niedługo.

Przy okazji. Temat na forum był poruszany dużo razy. Szybciej otrzymałbyś informację korzystając z przeglądarki na forum.