Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu se poate scrie pe cardul SD

(Subiect creat la: 04-02-2022 03:47 PM)
4351 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
"Cardul SD nu funcționează corect și a fost setat la modul doar in citire pentru a se preveni pierderea datelor"

Ce o sa fac și cum o sa fac asta?Să mă ajute cineva
19 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut @Anonymous User,
ne poți spune te rog mai exact ce tip de SD card utilizezi?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Utilizez un SanDisk
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am înțeles.
Nu intru în detalii,dar salvează ce ai pe acel Card,undeva.
În caz...că.
Dacă ai posibilitatea să-l testezi pe un Laptop sau pe un Pc,să poți avea certitudinea că măcar în acest context funcționează corect,ar fi minunat.
Dacă nu,acele date de pe SD card fiind salvate ca să le poți recupera,îl poți reformata direct din smartphone.
Eventual îți cumperi un card nou, SAMSUNG.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Neapărat copiază datele undeva după care formatează cardul. Poți să o faci o dată pe un pc / laptop și după care, așa cum ți-a zis deja @Anonymous User , da-i o formatare și din telefon.

Asigură-te că faci back-up datelor regulat și stai cu ochii pe el să vezi dacă mai face figuri.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Lasă-l să își piardă datele de pe SD card.
Poate pe viitor va face un efort să aleagă unul de la SAMSUNG.
Numai eu am pierdut o zi neștiind ce să aleg din multitudinea de oferte și modele oferite.
Toate cu performanțe foarte bune.
Oamenii nu înțeleg că aceste SD carduri trebuie să aibă niște parametri esențiali pentru a fi compatibile cu modul lor de utilizare.
Să salvezi pe ele imagini,documente,etc...mai treacă-meargă le suportă orice tip de card,dar când e vorba de a face față la filmări cu rezoluție mare sau mai știu eu ce,lucrurile se schimbă.
Cel mai probabil nu a ales bine modelul de la SanDisk(fac și ei carduri excelente),ori o fi fost vreun fake,ori chiar a nimerit unul cu probleme că mai este și chestia de noroc până la urmă.
Mai devreme sau mai târziu o pățim toți.
🙂
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cardul nu este fake,dar am nimerit cu probleme
Cosmin23
Student
Opțiuni
Ridici in slavi cardurile de la Samsung de parca sunt cele mai wow de piata. Ce sa vezi, eu am cumparat card Samsung, ceva scumpulet nu asa la prima vedere, si ce crezi? Acum o luna a iesit din garantie iar azi a decis ca vrea o pauza....lunga. P.S nu mai fii asa rau, poate nu toti au bani sa cumpere produse premium.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Măcar ești sincer și recunoști.
Ai încercat reformatarea?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu stiu,nu mă lasă să bag fișierele și nici nu mă lasă să le sterg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aici este un link care te poate ajuta cu anumite informații.
https://www.samsung.com/ro/memory-storage/memory-card/
Poți chiar să contactezi Samsungul și să-i rogi să te ajute în alegere în funcție de necesitațile tale(mărimea stocării,performanțe scriere/citire,anduranță,etc)

Formatarea,dacă ai salvat datele o poți face direct din telefon de aici:
Setări/întreținere baterie și dispozitiv/apeși pe Stocare/glisezi spre stânga să apară pe display pagina cu SD cardul/apeși cele 3 puncte dreapta sus /Formatare
Ți-am atașat și capturi de ecran.
Screenshot_20220204-195817_My Files_9015.jpgScreenshot_20220204-195929_My Files_9017.jpgScreenshot_20220204-195347_Device care.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Îmi apar fișierele inapoi
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai salvat tot ce era important pe SD Card?

Dacă da, deschide aplicația fişierele mele,apasă pe cele 3 puncte din dreptul SD card,alege opțiunea dezinstalare(unmount),închide telefonul,scoate cardul şi introdu-l din nou.
crb620777
Explorer
Opțiuni
Cel mai probabil datele de pe card sunt corupte. Incearca sa folosesti un tool pentru recuperare date, iar apoi sa-l formatezi. Nu uita sa dai unmount in momentul cand vrei sa scoti cardul din telefon.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai reuşit să faci ce ți-am zis eu cu dezinstalarea cardului?
Ai salvat datele importante de pe el?
Citeşte şi aici legat de eliminarea(dezinstalarea) sau formatarea lui.
https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/cum-puteti-sa-instalati-sa-eliminati-si-sa-formata...

Mai ales observația aceasta:
"Observație: Este posibil ca un card de memorie formatat pe un computer să nu fie compatibil cu dispozitivul."
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Încă nu am incercat cu calculatorul dar sper că o sa fac maine daca am sanse
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ionuț,
important este să nu îți genereze probleme din nou.
Acel card se poate repara într-un anume context dacă este corupt.
Dacă îi refaci structura inițială poate reuşeşti să îl formatezi direct în smartphone, formatarea pe PC/Laptop într-un format nerecunoscut/neacceptat de smartphone îți va crea din nou probleme aşa cum ți-am scris în postarea anterioară.
Testează şi integritatea fişierelor de pe el,să nu fie vreunul infectat pentru că şi acesta este un aspect important.

Dar ascultă-mă, fă un efort când poți şi achiziționează unul de la Samsung.
Ți-l recomand pe acesta:
*Card Samsung PRO Plus 2021 R160/W120 microSDXC 256GB UHS-I U3 A2 Clasa 10 cu adaptor SD.
*Sau varianta de 128GB a aceluiaşi model de mai sus,dacă îți ajunge capacitatea de stocare.
Nu ştiu dacă sunt aceste modele disponibile pe site-ul Samsung, dar poți întreba.
Le găseşti în anumite magazine online,oricum.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ieri am cumpărat cardul SD de la Samsung cu 64 Gb
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Este totul în regulă acum?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni