Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu primesc apeluri

(Subiect creat la: 18-01-2023 09:56 PM)
854 Vizualizări
Geo225
Pioneer
Opțiuni
Salut,am un A53 și uneori când ma suna cineva nu primesc apelul și la câteva minute primesc mesaj ca persoana ma sunat,ce pot face?
6 Răspunsuri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Ai încercat să pui cartela SIM in alt telefon să vezi dacă pățești la fel? Astfel poți identifica unde este problema, la operator sau la telefon.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Încearcă o resetare de rețea și după restart telefon. De asemenea poate fi o problemă de rețea, semnal slab,SIM.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Tot a53 am si eu, dar nu am aceasta problema. Încearcă si o resetare de rețea. Dacă tot asa face și după actualizare, schimba și cartela . În cazul în care problema persista, vizitează un service autorizat Samsung.
Cr56
Pioneer
Opțiuni
Nu te supăra, dar nu ai cumva telefonul pe silențios și fără vibrații; întra în aplicație șterge memoria chache și dai toate permisiunile și bifează eliminarea permisiunilor dacă nu sunt folosite! Apoi dați un apel de pe al doilea telefon ori pune pe cineva sa te sune dar da și un restart întâi la telefon succes!
SetareA55
First Poster
Opțiuni
Bună ziua.Am un telefon Samsug A55 5g pe care nu primesc apeluri.De apelat de pe el se poate.Nu știu care este problema
0 Aprecieri
Geo225
Pioneer
Opțiuni
Încearcă sa resetezi setarile mobile și cred ca o sa meargă dupa
0 Aprecieri