Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagrywanie rozmow

(Temat utworzony: 03-06-2020 05:26 PM)
27037 Wyświetlenia
Katarzyna9
Journeyman
Opcje

Dlaczego po aktualizacji żaden program do nagrywania rozmów telefonicznych nie działa? Próbowałam wszystkich ustawień i nic to nie dało, nie słychać ani mnie ani rozmówcy. Proszę o pomoc.

48 Odpowiedzi
xZayah
Voyager
Opcje
No dobrze, rozumiem. Dlatego nie warto kupować smartfonow w Polsce i w ogóle niczego bo są ograniczenia.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Niestety. Ale musi Pani pamiętać, że to działa w drugą stronę. Jeśli Pani nagrywa rozmowę dla siebie to ok, ale jeśli Pani wykorzysta nagranie w jakimś celu nie informując rozmówcę o jej nagrywaniu, to też łamie Pani prawo. Takie niestety jest w związku z RODO. Więc Google jak i producenci telefonów, też musieli się do tego dostosować.
PoCo84
First Poster
Opcje
W Polsce informacje o nagrywaniu wymagane są od podmiotów podlegających RODO.
Osoba fizyczna nie jest w tym gronie i jako taka może nagrywać swoje rozmowy z kimkolwiek bez obowiązku informowania.
Jakikolwiek udostępnienie nagrania wymaga już stosownej zgody.
0 Like
Ziutek123
Navigator
Opcje
Witam posiadam s24 jak i m34 i chciałbym nagrac rozmowe na m34 aplikacja rejestrator ekranu dziala ale w momencie połączenia (odebrania ) nic nie słychać ktoś coś wie ? Na s24 dziala to poprawnie może to dlatego że to inna aplikacja.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że aplikacja w modelu Galaxy M34 nie obsługuje tej funkcji.

Ziutek123
Navigator
Opcje
Przed chwilą testowałem tą funkcje 2 X zadziałała a kolejne próby były nieudne dzwiek ginie przy odebraniu połączenia
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Ziutek123 Nic co masz wbudowanego na telefonie nie złapie Ci rozmowy telefonicznej, bo Google poblokowało praktycznie wszystko co się dało. Być może uda Ci się jakimiś aplikacjami zewnętrznymi, ale z nimi również Google prowadzi wojnę i praktycznie wszystkie sprzęty z europejskiej dystrybucji są niemożliwe do wykorzystania do nagrywania rozmów.

0 Like
Ziutek123
Navigator
Opcje
Muszę wyprowadzić Cie z błędu bo na urządzeniu samsung właśnie jest możliwość już testowałem i działa tylko na tych mniej flagowych raz dziala raz nie działa
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Ziutek123, kolega @PatrykF ma rację, nie da się. To, że nagrywanie ekranu od czasu do czasu złapie dźwięk rozmowy to cud, a nie reguła. Jedynie sprzęty spozaeuropejskiej dystrybucji mają jeszcze taką możliwość, np. smartfony zakupione w Egipcie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.