Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagrywanie rozmow

(Temat utworzony: 03-06-2020 05:26 PM)
26982 Wyświetlenia
Katarzyna9
Journeyman
Opcje

Dlaczego po aktualizacji żaden program do nagrywania rozmów telefonicznych nie działa? Próbowałam wszystkich ustawień i nic to nie dało, nie słychać ani mnie ani rozmówcy. Proszę o pomoc.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ten Egipt to musi mieć jednak moc 😄
xZayah
Voyager
Opcje
Taak, że nie warto kupować w Polsce 😅
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  Egipt zawsze mi się podobał:)

xZayah
Voyager
Opcje
Oj ma jak widać. To już wolę tam i nie mieć dostępu do konkursów na Samsung Members ale za to nagrywanie rozmowy wbudowane 😄
0 Like
xZayah
Voyager
Opcje
To mówisz, S23 Ultra kupić z Egiptu? 😜
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@xZayah  hehe, tak to ja nastepny telefon biorę z dystrybucji Egipskiej :smiling-face:

0 Like
xZayah
Voyager
Opcje
Polecam 😄
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie ma znaczenia skąd kupimy telefon, tylko jakie mamy prawo. Google walczy z tego rodzaju aplikacjami z uwagi na prawo regulujące prawo do nagrywania rozmów telefonicznych. W różnych krajach jest ono wyrażone w różny sposób. Biorąc pod uwagę fakt, że Sklep Play działa niemalże globalnie, jego operator wyraźnie chce uniknąć kłopotów prawnych i nie dać organom państwowym pretekstu do interwencji w sprawie oferty Sklepu Play.
W Polsce nagrywanie rozmowy osób trzecich jest zabronione. Warunkowo, dopuszczone jest nagrywanie rozmowy, w której nagrywający bierze udział. Wszyscy uczestnicy rozmowy muszą być jednak poinformowani o tym, że konwersacja jest nagrywana i muszą na to udzielić nie dającej się podważyć zgody.
Dodam że jeśli ściągniemy aplikacje do nagrywania z poza sklepu Play powinna działać.
xZayah
Voyager
Opcje
Jeśli mam telefon który ma wbudowana taką funkcję i przy odebraniu połączenia mi nagrywa bo po prostu jest to włączone i widnieje ikonka przy połączeniu to jakby nie musze nikogo o tym informować. Mój S22 Ultra tak ma i nie chodzi mi o żadne prawo a o sam fakt, że z Egiptu miał taką funkcję wbudowana a kupiony w Polsce A53 już takiej funkcji nie posiada. Nie wiem jak jest z S22 Ultra z Polski czy ma taką funkcję czy tylko S-ki mogą ją mieć czy np kupiony A53 w Egipcie mógł mieć taką funkcję też.
Po prostu się taką funkcja bardzo przydaje tym bardziej w tych czasach. :smiling-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dlatego piszę że w Polsce jak i w krajach Unijnych takie funkcje są blokowane w telefonach, więc nie można ich używać i telefony nie są wypuszczane na rynek z taką opcją. W Egipcie takie prawo nie występuje.