Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość dźwięku dzwonka

(Temat utworzony: 27-12-2020 12:19 PM)
1378 Wyświetlenia
agatka91
First Poster
Opcje
Mam problem z dźwiękiem dzwonka w Samsungu A21s. Gdy ustawiam ulubioną muzykę jako dzwonek przychodzącego połączenia dźwięk jest strasznie kiepskiej jakości 😕 Dźwięk charczy, jest skrzeczący, nie jest po prostu czysty jak przy normalnym odtwarzaniu muzyki. Co jest nie tak ??
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Pobrać z sklepu play lub Galaxy Apps aplikacje Samsung Music, za jej pomocą ustawić wybrany plik na dźwięk dzwonka. 

0 Like
agatka91
First Poster
Opcje
Spróbuje
0 Like
agatka91
First Poster
Opcje
Pobrałam, bez zmian... Ach, nie wiem jak jest zmniejszona głośność do połowy to nie charczy
0 Like
agatka91
First Poster
Opcje
Tak się zastanawiam czy to nie wina głośnika, że niestety nie radzi sobie z pewnymi nutami że tak powiem
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Niektóre pliki  audio na przykład MP3 mogą mieć różną jakość, są odpowiednie programy do analizy jakości jak i wyrównania poziomu głośności.

0 Like
agatka91
First Poster
Opcje
Pierwszy raz mam taki problem... Nie wiem co poradzić na to. Przy starszych Samsungach nie było problemu, wszystko ładnie czysto dzwoniło
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wysłałem, Ci wiadomość prywatną dostęp jest tylko po zalogowaniu się do  forum z poziomu przeglądarki, a nie aplikacji Samsung Members

0 Like
Majkop89
Apprentice
Opcje
Hej, ktoś może pomóc w temacie dzwonka s22 ultra? Ustawiając dzwonek na połączenie jest słaba jego jakość. Nie używam opcji wybranego fragmentu, mam swój zrobiony dzwonek podczas wybierania go gra pięknie głośno itp natomiast jeśli jest już ustawiony i ktoś dzwoni to jednak traci on na jakości....
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Dzwonek z połączenia będzie grał co prawda stereofonicznie, ale już bez żadnych ulepszeń, tak jak byśmy puścili go przez odtwarzacz i górny głośnik będzie zdecydowanie cichszy od dolnego. Wszystko też zależy w jakim formacie mamy dany dzwonek i czy głośność jest wybrana odpowiednio.