Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość dźwięku dzwonka

(Temat utworzony: 27-12-2020 12:19 PM)
1366 Wyświetlenia
agatka91
First Poster
Opcje
Mam problem z dźwiękiem dzwonka w Samsungu A21s. Gdy ustawiam ulubioną muzykę jako dzwonek przychodzącego połączenia dźwięk jest strasznie kiepskiej jakości 😕 Dźwięk charczy, jest skrzeczący, nie jest po prostu czysty jak przy normalnym odtwarzaniu muzyki. Co jest nie tak ??
0 Like
32 Odpowiedzi
Krissofer
Explorer
Opcje
możliwe, że jest to spowodowane wibracjami w telefonie. Polecam sprawdzić, czy po wyłączeniu wybracji będzie dobrze. 😉
0 Like
agatka91
First Poster
Opcje
wibracje nie są włączone
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@agatka91  Witam

Możliwe że dźwięk, który chcesz ustawić jako dzwonek jest po prostu słabej jakości..

0 Like
Krissofer
Explorer
Opcje
w takim razie nie mam pomysłu /:
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@agatka91  Może sprawdź jaki dźwięk z tej strony https://www.zedge.net/find/ringtones/Horizon

Jak możesz podaj nazwę tego dzwonka ?

0 Like
agatka91
First Poster
Opcje
Dzwonek jest w formacie MP3, utwór muzyczny. Jak słucham piosenki na odtwarzaczu w telefonie wszystko ok, a jako dzwonek jest zaniżona jakość dźwięku. Tak samo w modelu Samsung Galaxy a20e - dzieje się to samo. Widocznie seria A ma taki feler
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Chętnie sprawdziłbym na swoim A6 2018 jak to będzie, możesz mi podesłać linka na wiadomość prywatną ?

0 Like
agatka91
First Poster
Opcje

Będzie ciężko bo to jest utwór mp3 kupiony że strony Empiku... Nawet fabrycznie dzwonki mają obniżoną jakość. Próbowałam już wszystkiego...

Dziwi mnie że odtwarzanie utworu normalnie, czy słuchanie muzyki na Youtube - jakość jest dobra, a dźwięk dzwonka tragedia jakby te pierwsze polifoniczne weszły na rynek 😂

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@agatka91  A gdzie utwór jest zapisany w pamięci urządzenia czy karcie pamięci?

0 Like