Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ikonka poczty głosowej

(Temat utworzony: 30-10-2021 04:12 PM)
2435 Wyświetlenia
Sitar88
Apprentice
Opcje
Witam, mam problem z telefonem a22 5G, parę dni temu wyskoczyła mi ikonka w powiadomieniach  o nowych wiadomościach głosowych. Nie da się jej "wyczyścić " a po naciśnięciu dzwoni na nr. poczty głosowej. Najważniejsze jest to, że nie mam włączonej opcji poczty głosowej (nigdy nie miałem). Może miał ktoś podobny problem i zna rozwiązanie? 
0 Like
7 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Uruchom ponownie telefon.
0 Like
Sitar88
Apprentice
Opcje
Uruchomienie ponownie telefonu, nic nie daje. Jedyna metoda to wymuszenie zatrzymania aplikacji telefon. Ale jest to tylko do jakiegoś czasu i komunikat znowu się pojawia.
0 Like
wckxr
Voyager
Opcje
Zadzwoń na pocztę głosową i odsłuchaj tych wiadomości i może wtedy zniknie
0 Like
Sitar88
Apprentice
Opcje
Pisałem wyżej, że nie mam poczty i nigdy nie miałem. Po połączeniu się z poczta dostaje wiadomość że nie mam aktywnej usługi
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji Telefon. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Telefon > Domyślna pamięć > Wyczyść dane.

0 Like
Sitar88
Apprentice
Opcje
Robiłem niestety nie pomogło, myślę żeby wymienić kartę u operatora (ta ma już bardzo dużo lat, musiałem ja ręcznie przycinać ;)), ale jutro jeszcze spróbuję wsadzić ją w slot sim nr.2. Można by też zrobić factory reset, ale jeżeli nie pomoże to szkoda roboty.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz jeszcze spróbować wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Jeżeli zdecydujesz się na zmianę karty SIM na nową to daj znać czy to pomogło.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...