Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zmienić ikonki

(Temat utworzony: czwartek)
125 Wyświetlenia
Opcje
Wiem jak zmienić ich kolor ale wtedy i tak nie wszystkie aplikacje mają dostosowany kolor do tego co ustawione jest na systemie. Widziałem jak niektórzy mieli zmienione wszystkie aplikacje bez wyjątków na jaki kolor chcieli i jak to zrobić? 
0 Like
15 Odpowiedzi
ziomekk
Pioneer
Opcje
Czy w one ui 7 jest opcja zmiany koloru ikon aplikacji na tryb ciemny?
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
Możesz skorzystać z Good Lock i dowolnego pakietu ikon. Moduł Themepark.
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
Możesz skorzystać z Good Lock i dowolnego pakietu ikon. Moduł Themepark.
0 Like
ziomekk
Pioneer
Opcje
Czyli ogólnie w samym systemie nie ma takiej opcji i trzeba pobrać aplikacje od samsunga Good Lock ?
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
Ja tak robie. Można jeszcze użyć Themes samsungowej apki. Do GLocka polecam ikony Monoic Black.
Basement22-22
Pathfinder
Opcje
Tak z ciekawości podpytam bo zawsze preferowałem oryginalne/klasyczne ikony. Czy te "modowane" pakiety ikon np. z Good Lock są w jakiś sposób bardziej zasobożerne/obciążające od oryginalnych czy raczej wpływ na wydajność jest marginalny?
Jeszcze odnośnie pytania autora. @ziomekk nie do końca rozumiem pytanie lub za mało je sprecyzowałeś. Co masz na myśli pisząc "tryb ciemny"? Chodzi o to żeby były bardziej spójne z "trybem ciemnym" systemu (ciemne tło i normalne piktogramy w kolorze?) bo takiej opcji nigdy nie było. Dało się tylko dostosować wygląd ikon do "palety kolorystycznej" systemu - np. zielony motyw -zielone ikony, szary motyw - szare ikony i nadal się da - "zastosuj paletę do ikon aplikacji".
Edit: wysłałem screena przykładowego. Nigdy tej opcji nie używałem ponieważ nadal sporo aplikacji jej nie obsługuje (nawet apki od Googla, chyba tylko systemowe Samsunga działają w całości)1747875447460.jpg
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
To tylko ikony. Jakieś trzeba mieć a jak już to najlepsze 😄1747874574694.jpg
0 Like
Sławek1979
Voyager
Opcje
To tylko ikony. Jakieś trzeba mieć a jak już to najlepsze 😄
0 Like
Basement22-22
Pathfinder
Opcje
Wychodzi jednak na to, że "to nie tylko ikony" skoro poświęciłeś temu czas szukając tych "najlepszych" Najlepszych dla Ciebie oczywiście bo to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje (choć ja czasem lubię pogadać również o gustach i guścikach :smiling-face:
Pozdrawiam.