Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samoczynna minimalizacja okien

(Temat utworzony: 30-10-2021 08:32 PM)
1090 Wyświetlenia
Mc_Coy
Apprentice
Opcje
Czołem! 

Mam problem z A52S 5g. Mianowicie, samoczynnie minimalizują mi się okna z trybu pełnoekranowego. Dzieje się tak m.in w Mapach Google i YouTube. Telefon ma kilka dni i nie jest przeładowany aplikacjami. 

Zrobiłem czyszczenie cache partycji, ale guzik to dało. Jakieś pomysły? 
Idzie oszaleć...ratunku.
0 Like
8 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mc_Coy Wykonaj Hard Reset, bez przywracania kopi zapasowej.
[Poradnik] - Hard Reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w... 

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try... 

Mc_Coy
Apprentice
Opcje
Dziękuję za szybką odpowiedź. Jak mam rozumieć "bez przywracania kopii zapasowej"? Chodzi o tę kopię zapasową telefonu (aplikacje smsy etc) która jest na google one?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak, zgadza się.

Mc_Coy
Apprentice
Opcje
Trochę mi się słabo robi jak pomyślę o instalowaniu tego, co mam teraz "z palca"... A jest szansa, że mój problem zostanie rozwiązany wyraz z nadejściem Android 12 ui 4.0?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wyślij raport według pierwszej wiadomości, a zostanie to naprawione w kolejnej aktualizacji.
Mc_Coy
Apprentice
Opcje
Bardzo ci dziękuję za poświęcony czas i pomoc! Pozdrawiam!
0 Like
Mc_Coy
Apprentice
Opcje
Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale chyba ten wątek rozwiązał mój problem bez stosowania rozwiązań ostatecznych. Dla potomnych: cofnięcie uprawnienia wyświetlania na wierzchu dla wszystkich aplikacji rozwiązało problem. Przywróciłem powyższe uprawnienia dla aplikacji Yanosik, aby nie tracić jego funkcjonalności. Problem nadal nie występuje. Naturalnie mapa Google i YouTube nadal są w stanie działać w trybie zminimalizowanym.

Bardzo dziękuję za pomoc!
0 Like