Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A70 - probleme touchscreen

(Subiect creat la: 10-10-2022 10:48 AM)
584 Vizualizări
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,

Vi sa întâmplat și voua la un Galaxy A70 să înghețe touchscreen-ul așa dintr-o dată ?
Întreb deoarece mama are A70 aseara a mers perfect azi dimineață începea să agațe și dintr-o dată îi sa blocat de tot, telefonul desigur mergând dar fără posibilitatea de a naviga pe el având touchscreen-ul blocat.

1 Soluţie
Soluţie
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Final, telefonul a fost luat de la service, mi-i sa spus că sistemul de operare (software-ul) pur și simplu a primit crash cel mai probabil mi-a zis că poate fi de la o aplicație ori dacă a prins un pic de umezeală, ori dacă a mai fost încărcat până acum cu un încărcător ne original.

Dar acum problema a fost rezolvată prin resoftware în maxim 1 oră.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

19 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai încercat și restart telefon, fără efect? 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Da sa încercat și fără efect.
L-am dus la un service și a dat resoftware probabil poate fi de la un update de soft peste noapte că dacă nu umbli la el și îi lași conexiune la internet își face update automat la software și la aplicații.

O să mă duc să îl iau și îmi va spune probabil ce a fost la telefon de a declanșat acel îngheț.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
De descărcat automat un update de software da, este firesc. Însă eu unul nu cred că îl şi instalează automat fără acceptul tău. Aplicațiile da, însă nu ştiu să fie valabil şi pentru un update de software. Crede-mă că am smartphone-urile conectate aproape permanent la Wi-Fi de muuuultă vreme şi eu unul nu am avut situații în care update-ul de software să se şi instaleze automat. Poate alții da. Aşteptăm detalii după ce revine din service.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Poti amana o actualizare de  sistem de 10 ori dup.a care se va instala automat.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Asta este altceva. A amâna înseamnă un act conştient şi voluntar. 🙂
Şi eu am avut situații de pauză la acel download, sau de amânare. Nu de 10 ori, de pe o zi pe alta sau de dimineață până spre seară. Când amâni de 10 ori deja nu mai discutăm de instalare automată peste noapte aşa cum a scris el.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu e altceva. Ai spus că nu îl instalează fara acceptul lui. Eu am spus că îl instalează după 10 amânări.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Reciteşte cu atenție ce a scris el. Eu nu insist.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ti-am confirmat ca se poate ceea ce tu ai spus ca nu crezi ca e posibil. 
Nu ai cu ce sa insisti.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ba am. În plus de asta o persoană care îşi însuseşte de pe alte forumuri soluții, fără a specifica şi sursa nu mai poate fi credibilă pentru mine. Oricât insişti. 🙂
Inclusiv în postarea mea am precizat "Poate alții da" deci nu am exclus această posibilitate cât timp nu au fost precizate detalii legate de faptul că aseară mama lui sau el însuşi a stat să amâne de 10 ori acel update.
🙂
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Grija la off-topic 😉

Soluţie
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Final, telefonul a fost luat de la service, mi-i sa spus că sistemul de operare (software-ul) pur și simplu a primit crash cel mai probabil mi-a zis că poate fi de la o aplicație ori dacă a prins un pic de umezeală, ori dacă a mai fost încărcat până acum cu un încărcător ne original.

Dar acum problema a fost rezolvată prin resoftware în maxim 1 oră.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Merci ca ai revenit cu feedback! Iti marchez raspunsul ca si solutie la postare 🙂

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta cu "a prins un pic de umezeala" sau ca "a mai fost incarcat cu incarcator ne original" au fost cele mai reusite explicatii auzite de mine. As da 10 angajatului din service pt aceast raspuns...impecabil

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
O fi așa sau nu o fi așa, asta mi-a zis acel angajat al acelui service asta am zis și eu dând un răspuns fiindcă așa era normal.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, stai linistit ca te cred...mi s-a parut doar extrem de amuzant si dovedeste doar pregatirea de exceptie a angajatului😂

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Eee asta este când nu te duci la un service autorizat nu pot să mă aștept la un răspuns clar și concis.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am inteles...da, asta explica situația

CosminV
Troubleshooter
Opțiuni

Bine dacă mama mai avea încă garanție la telefon și eram amândoi în București îl duceam direct la service-ul autorizat Samsung. De exemplu eu am Galaxy A52s din februarie ceea ce înseamnă că are încă garanție dar când m-ai am drum prin București îl mai duc la verificat/curățat asta ca să fiu eu sigur că este SAFE telefonul, mai ales că eu lucrez doar cu accesori 100% originale și rare ori cu cele ne originale mai ales când știu că acestea sunt compatibile 100% cu telefon fără a avea probleme cu el pe parcurs cele folosesc.

Bine cei drept cele originale marca Samsung sunt 100% sigure pentru orice device fie el smartphone-uri/tablete sau chiar laptop-uri !

CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Cu plăcere! Trebuia să revin totuși cu un răspuns după finalizarea reparației.