Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A52 - exista un cod care sa creasca semnalul Vodafone?

(Subiect creat la: 10-11-2022 03:00 PM)
673 Vizualizări
NightRaven75
Voyager
Opțiuni

Va rog care știți, eventual daca exista un cod sau ceva sa creasca semnalul la telefon. Mentioneaz, ca am un Samsung Galaxy A52 S 5G, Vodafone, am schimbat cartela telefonică si tot am 2 liniuțe la semnal. Se poate face ceva, nu pot spune ca nu pot suna de oriunde, nu am avut probleme cu semnalul, dar totusi.

Va mulțumesc 

image

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu îl va ajuta VoLTE... Ci vowifi sau wi-fi calling.
Cu setarea respectiva, se poate apela și daca semnalul este slab sau inexistent, atât timp cât ești conectat la o rețea wi-fi.

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri
laur468667
Voyager
Opțiuni
Depinde doar de semnalul din zona în care te afli.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pai câte liniuțe vrei sa ai..full tot timpul?
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Cam asa ceva, îmi cumpăr nokia 3110, la ala am full
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dar nu ai nici internet😅
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
E bine dacă zici tu, nu știu ce o însemna aia dintre sunet și semnal. E bine ca pot scrie pe aici. Seară bună.
0 Aprecieri
Opțiuni
Activează Volte.
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Wow, thanks if you tell me how to do this
0 Aprecieri
Opțiuni
Trebuie sa suni ca să îți activeze Volte. După ce îți activează trebuie sa dai restart. Ușor și rapid.
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu îl va ajuta VoLTE... Ci vowifi sau wi-fi calling.
Cu setarea respectiva, se poate apela și daca semnalul este slab sau inexistent, atât timp cât ești conectat la o rețea wi-fi.
Opțiuni
Eu am 4 bars tot timpul pe wi- fi calling.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu îți crește semnalul... Se folosește de rețeaua wireless pentru apeluri.
IulianAlex
Pioneer
Opțiuni
Cum activezi VOLTE pe Vodafone?
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Depinde pe ce rețea îl ai setat. Dacă îl ții pe cea de 5G rețea automată, iar în locația în care te afli ai semnal mai tot timpul 4G nu ai decât să selectezi rețeaua de 4G manual pentru un semnal mult mai bun cât și stabil. Baftă.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pune-l pe 2G şi ai semnal maxim dacă asta ar fi dorința.
Ține cont că vizează doar apel clasic şi calitatea convorbirii nu mai este atât de bună ca în cazul celorlalte. Este standardul clasic însă există situații în care chiar te-ar putea ajuta.
Foarte puțini îl mai utilizează acum. Dacă locația îți permite WiFI calling cum ți-a recomandat @ElfStone, utilizează acest mod care practic implică doar o conexiune WiFI stabilă la un router nemaiavând treabă cu operatorul la nivel de semnal.
Altfel mai poți alege din setările rețelei cum a scris @GeorgePreda pe cea care te avantajează la nivel de calitate/stabilitate. Depinde de zona în care eşti, de echipamentele operatorului, de structura în sine a spațiului care poate diminua puterea semnalului, de orientarea/deschiderea față de antene,etc.
Dacă eşti într-un spațiu cu mult beton armat(pereți structurali de tip diafragmă) poți schimba 10 SIM-uri că nu te ajută cu nimic.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Salut!

Să știi că acele liniuțe nu arată neapărat calitatea semnalului, ci pur și simplu distanța față de releu. Dacă totul merge bine, apelurile sunt ok și internetul funcționează, nu ai de ce să îți faci griji din prisma liniuțelor. 

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Pot spune că n-am cum să fiu de acord cu afirmațiile in sensul acela referitor la distanță.. factorii sunt cu totul alții.. distanța este aceeași dacă stai într-un singur loc fiind vizibil căci variază semnalul (liniuțele) +/- , doar nu se modifică distanța fără să te deplasezi din punctul "x" in punctul "y"
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Atunci cum îți explici că eu în situația de față am 4/5 liniuțe, dar am -106 dBm și 39 ASU? Ceea ce teoretic, se încadrează pe orice grafic la Poor signal strenght?

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Bun și tu asta ai înțeles..că depinde de distanță? Mă repet depinde de alți factori. Baftă!
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Atât am putut eu, na, nu suntem eminenți toți! Spor la treabă!

0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Mă așteptam să vii cu un argument, aere de-astea de superioritate găsesc pe net, pe peste tot. Nu sunt impresionat. Scuze. :))

0 Aprecieri