Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy A52 / aparat

(Temat utworzony: 23-03-2022 10:36 PM)
253 Wyświetlenia
Damian2200
Explorer
Opcje
Hej ludzie! zakupiłem ostatnio samsunga galaxy A52 4g i zauwaylem kilka dziwnych rzeczy w działaniu aparatu. 

Po pierwsze aparat często ma problem z balansem bieli. Przykładowo ustawiam aparatt w stronę ściany przesuwam 5 cm i balans bieli całkowicie się zmienia i czasem tak przeskakuję..nie wiem czy ktokolwiek też zauważył coś takiego. Głównie w pomieszczeniu to występuje. 

Druga sprawa to problem z ostrością, często się zdarza, że aparat strasznie długo łapie ostrość, bardziej w ciemniejszych pomieszczeniach gdzie jest mniej światła 
Mosiu
Explorer
Opcje
Mam a52s 5g, po ostatniej aktualizacji ten sam problem ale tylko w momencie używania trybu automatycznego, przechodząc na manuala, problem nie występuje:)
Damian2200
Explorer
Opcje
Zaraz sprawdzę czy jest w manualu
0 Like
Damian2200
Explorer
Opcje
Czyli pozostaje mam czekać na kolejną aktualizację z poprawkami aparatu
0 Like
Damian2200
Explorer
Opcje
Niestety wszystko co mogłem zrobić samemu nie zadziałało i dalej występuje ten sam problem
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Damian2200, w takim razie wyślij raport o błędach do Samsunga: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C... 

Możesz też oddać telefon do serwisu do diagnostyki: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Damian2200
Explorer
Opcje
Zgłoszę im to ,ale telefon kupiony niecałe 2 temu ,więc średnio chciałbym oddawać już do serwisu
0 Like
Blazze84
Apprentice
Opcje

Hej Damian.  Ten problem występuje u wszystkich, tylko niektórzy tego nie zauważają. Oprogramowanie aparatu powinno być poprawione - są posty w necie o tym jak dziwnie zachowuje się aparat w tym modelu. W pomieszczeniach potrafi nienaturalnie zwiększyć jasność a gdy jest juz jasno na dworze lub w środku potrafi tak ściemnić zdjęcie, ze nie da sie zauważyć niektórych szczegółów.  Moze zglosisz ten problem w Samsung Members? Mogłbys to dokładnie opisac. Ja musiałem alternatywna aplikacje zainstalować bo z tej stockowej nie da sie korzystać. Czekam az aparat przejdzie jakąś mocną aktualizacje. No ale musimy to zgłosić ;)))

Damian2200
Explorer
Opcje
To też posiadasz ten model tak? Już zgłosiłem
0 Like
Blazze84
Apprentice
Opcje

Dokładnie ten model. Myslalem, ze aparat zmieni sie po aktualizacji androida 12 ale tak sie nie stalo. Na redicie tez pisali ze stockowa apka robi dziwne rzeczy.

0 Like
Damian2200
Explorer
Opcje
To mnie trochę zmartwiłeś, skoro już przed androidem 12 był problem i nie został naprawiony to będzie ciężko się doczekać naprawy tego błędu
0 Like