Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A51 4G - are RAM Plus dar nu merge

(Subiect creat la: 27-04-2022 10:53 PM)
204 Vizualizări
AdrianCasian
Pathfinder
Opțiuni

De ceva timp mi-am actualizat telefonul cu android 12, One UI 4.1, am A51 4G, dar vad ca are ram plus dar nu merge 😞 ,nu o fi eligibil?

1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ceva asemănător îmi arată și mie(in funcție de modelul telefonului are interfața respectiva aplicație), in cauză "Întreținere dispozitiv". Și bineînțeles se folosește de cei 4Gb de RAM plus atât cât și dacă are nevoie. Nu îți dă nimic detaliat dacă asta te nemulțumește. Consider că este totul în regulă cu memoria utilizată de al tău telefon. N-ar trebui să-ți faci griji

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Cum ai ajuns la concluzia că nu merge? Din câte am mai văzut pe platformă posesori de același model chiar erau mulțumiți că le funcționează mult mai bine cu RAM plus.
AdrianCasian
Pathfinder
Opțiuni
Pai am apasat pe opțiunea de 4gb si nu imi arata sub rami normali ram plus
AdrianCasian
Pathfinder
Opțiuni
DovadaScreenshot_20220427-225240_Device care_78751_1651089161.jpg
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ceva asemănător îmi arată și mie(in funcție de modelul telefonului are interfața respectiva aplicație), in cauză "Întreținere dispozitiv". Și bineînțeles se folosește de cei 4Gb de RAM plus atât cât și dacă are nevoie. Nu îți dă nimic detaliat dacă asta te nemulțumește. Consider că este totul în regulă cu memoria utilizată de al tău telefon. N-ar trebui să-ți faci griji
AdrianCasian
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc mult
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Pentru puțin. Să te bucuri de al tău telefon. Am avut și eu A51. Baftă 🙏
AdrianCasian
Pathfinder
Opțiuni
Nu de aia dar am vazut la unele modele ca le apărea acolo
AdrianCasian
Pathfinder
Opțiuni
Mersi mult
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut dacă te referi ca îți apare RAM + într-o caseta , de fapt sa sti ca asa trebuie sa apară
BiancaBrilianta
First Poster
Opțiuni
Nu stiu ce e cu telefonul meu samsung dar tot memorie milan imi arata si eu n-am nmk in el cum sa fac sa nu mai fie asa
AdrianCasian
Pathfinder
Opțiuni
Daca ai screenshot arată