Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

czytnik linii papilarnych przestał działać

(Temat utworzony: 08-04-2021 11:41 AM)
545 Wyświetlenia
magicznysklep
Journeyman
Opcje

Dzień dobry. We wtorek zaniosłam telefon do serwisu, ponieważ spadł na kafelki, dźwięki działały, a wyświetlacz już nie, dlatego został on zmieniony na nowy. Dzisiaj, czyli w czwartek czytnik linii pokazuje mi, że mojego palca nie znaleziono, mimo że dodałam przez chwilą nowy odczyt linii papilarnych nadal tak jest.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku zgłoś się ponownie do punktu, w którym była wykonywana naprawa i zgłoś reklamację odnośnie niedziałającego czytnika linii papilarnych.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy usługa wymiany wyświetlacza była wykonywana w autoryzowanym punkcie serwisowym firmy Samsung? Spróbuj usunąć wszystkie zapisane odciski i dodaj ponownie. Daj znać czy to pomogło.

0 Like
magicznysklep
Journeyman
Opcje

Obawiam się, że to nie był serwis samsunga, usunęłąm wszystkie przyciski i nie działa nadal 😞

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku zgłoś się ponownie do punktu, w którym była wykonywana naprawa i zgłoś reklamację odnośnie niedziałającego czytnika linii papilarnych.

Kapiko123
Journeyman
Opcje
Zgłoś się jeszcze raz do punktu w którym była wykonywana naprawa. Powinni ci uznać reklamację że względu na błędy. Chciałbym się jeszcze spytać czy masz czytnik Lini papilarnych pod ekranem czy fizyczny ( Normalny taki na wierzchu)? A jak pod ekranem to czy używasz jakiegoś zabezpieczenia na ekran ? Typu folia ochronna czy szklo chartowane.
0 Like