Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Czy samsung A25 5G obsluguje wspiera kodek LDAC ?

(Temat utworzony: 06-11-2024 01:47 PM)
242 Wyświetlenia
Ps232
Explorer
Opcje

Mam pytanko czy telefon wspiera kodek LDAK mam 2 pary słuchawek które mają LDAK i szkoda by było by ich potencjał sie zmarnował czy ktoś ma takową informacje czy podany kodek ma prawo działać na wymienionym modelu telefonu,

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Ps232
Explorer
Opcje

Telefon zakupiony, normalnie wspiera kodek LDAC w najwyższych częstotliwościach, dzięki za wasze odpowiedzi.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
tommo1982
Navigator
Opcje
Połącz słuchawki z telefonem i przejdź do ustawień Bluetooth, dalej ustawienia słuchawek. Będzie tam informacja o obecnie używanym kodeku. Spróbuj zmienić z SBC na LDAC. Choć pewnie telefon sam ustwi LDAC jak będzie mógł.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Ps232  Galaxy A25 może nie mieć wsparcia dla LDAC. To, czy da się ustawić go będzie widoczne dopiero po podłączeniu słuchawek w ustawieniach Bluetooth danego urządzenia (trybik obok jego nazwy w sekcji Ustawienia > Bluetooth).

Ps232
Explorer
Opcje

Nie mam możliwości sprawdzenia z połączenia słuchawek mam zamiar zakupić ten model telefonu z tego powodu takie pytanie o treści obsługi tego kodeku

0 Like
Ps232
Explorer
Opcje

Rozumiem mam zamiar kupic ten telefon dlatego sie pytam o obsługę kodeku LDAC.

0 Like
tommo1982
Navigator
Opcje
Zawsze możesz zabrać słuchawki do sklepu i poprosić o możliwość przetestowania. Nie powinni robić problemu.
0 Like
Ps232
Explorer
Opcje

Mam możliwość zakupu tylko przez internet najbliższy sklep stacjonarny z tym telefonem jest dość daleko oddalony od mojego miejsca zamieszkania więc jest to do dość duży problem

0 Like
tommo1982
Navigator
Opcje
To niestety dalej nie pomogę. W pracy będę dopiero w piątek. Wtedy mógłbym sprawdzić. Chyba coś tam z LDAC mamy w sprzedaży.
0 Like
Ps232
Explorer
Opcje

Rozumiem dziękuję za wcześniejsze odpowiedzi

0 Like
Rozwiązanie
Ps232
Explorer
Opcje

Telefon zakupiony, normalnie wspiera kodek LDAC w najwyższych częstotliwościach, dzięki za wasze odpowiedzi.