Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czytnik lini papilarnych

(Temat utworzony: 04-11-2024 03:39 PM)
327 Wyświetlenia
_svery_
Pathfinder
Opcje
Cześć wam. Zamówiłem ostatnio szkła prywatyzujące z aliexpress na moj telefon a52s. Generalnie szybki fajne, dobrze prywatyzują i wszystko jest okej gdyby nie fakt, że po montażu czytnik linii papilarnych przestal działac, co wiecej w ustawieniach nie da sie nawet dodac nowego odcisku bo poprostu go nie wykrywa, wczesniej rowniez mialem szkla ochornne jednak bez warstwy prywatyzującej. Czy ktos z was wie czy istnieje jakas opcja zeby uzywac tego szkla razem z czujnikiem palcow, lub tez czy istnieje szklo tego typu ktore nie wplywa na czytnik linii papilarnych? Z góry dzięki za pomoc
28 Odpowiedzi
macios6
Pathfinder
Opcje
Nie działają te folie z czujnikiem lini papilarnych. Sam miałem taką folie i nie dałem mało bo 150 zł i niestety nie działało. Zmieniłem folie na normalną i czujnik zaczął działać normalnie.
_svery_
Pathfinder
Opcje
Ci powiem ze zabolałoby mnie jakby dal za nia 150zl, ja za 3 sztuki dałem 20zł XD no ale cóż
macios6
Pathfinder
Opcje
Kupując tak drogi telefon nie oszczędzam na akcesoriach.
macios6
Pathfinder
Opcje
Dla pocieszenia dodam że szkło wymienili mi za darmo i naklejili.
_svery_
Pathfinder
Opcje
nie no ja rozumiem cie, mowię tylko ze zabolaloby mnie jakbym kupil szklo za 150zl i by mi zabieralo podstawowoą funkcje telefonu
_svery_
Pathfinder
Opcje
srednie pocieszenie, ale ogolnie to kiepska sytuacja
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Najlepiej sprawdza się z czytnikiem ultradźwiękowym szkło hybrydowe. Nie ma znaczenia czy wybierzemy za 20 zł czy za 150 czytnik moze działać, lub nie przez takie szkło.
_svery_
Pathfinder
Opcje
Czy mógłbyś podeslac mi przyklad szkla hybrydowego zawierajacego prywatyzację ktore pasowaloby do mojego telefonu i nie przeszkadzaloby w uzywaniu czytnika linii papilarnych?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
W Pana A52s jest czytnik optyczny, więc kazde powinno działać poprawnie z czytnikiem. Chyba że szkło Chińczyk wykonałem z jakiegoś dziwnego materiału.