Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Clear cache - optiune lipseste?

(Subiect creat la: 01-07-2021 10:19 PM)
287 Vizualizări
źzz
Voyager
Opțiuni
Exista optiunea in setari clear cache pentru toate aplicatiile? Daca nu exista e stupid sa ai nevoie de o alta aplicatie. Toate telefoanele android aveau optiunea in storage-> clear cache.
A52 
1 Soluţie
Soluţie
djinn6200
Voyager
Opțiuni
Nu exista, din pacate o setare care sa stearga tot cache-ul tuturor aplicatiilor. Trebuie sa stergi tu de la fiecare app in parte.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri
pisica12345
Pioneer
Opțiuni
❤❤❤❤
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
ce este cu commurile astea inafara subiectului?
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Se crede pe Insta sau Facebook! 🤣🤣🤣
pisica12345
Pioneer
Opțiuni
Nmk
0 Aprecieri
ClaudiuEmanuel
Explorer
Opțiuni
Ce faci
Soluţie
djinn6200
Voyager
Opțiuni
Nu exista, din pacate o setare care sa stearga tot cache-ul tuturor aplicatiilor. Trebuie sa stergi tu de la fiecare app in parte.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Optiunea respectiva nu golea cache-ul aplicatiilor ci goleste fisierele temporare.
Inca este prezenta optiunea pe telefoanele Samsung.

Nu are logica sa poti goli cache-ul tuturor aplicatiilor pentru ca este o operatiune pe care este nevoie sa o faci atunci cand intampini probleme. Faptul ca ai date in cache ajuta o aplicație si trebuie golit cache-ul (in care ulterior se scriu din nou date oricum), doar cand ceva nu funcționează.

SmartSelect_20210701-192240_My Files_34192.jpg

źzz
Voyager
Opțiuni
1. Optiunea exista pana in android 6. Golea cache ul tutor aplicatiilor.( era in settings-storage).
2. Clear all cache are logica daca vrei sa eliberezi spatiul.
3. Nu inteleg sintagma "goleste un cache de stocare a unor fisiere."
4. Sa nu facem confuzie intre system cache si app cache.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Stai liniștit, nu e nici o confuzie.
Nu ma refer la optiunea care era prezenta pe versiunile vechi de android, ma refer la optiunea existenta acum.
Nu o sa intru in polemici, daca tie ti se pare utila, perfect. Eu nu ii vad utilitatea.
Nu mai ai optiunea de clear cache la toate aplicațiile in masa.

La punctul 3, ma refeream la fisiere temporare.
źzz
Voyager
Opțiuni
Intr adevar de la android 6 am citit ca nu mai exista. Se face individual pe app daca vrei. Esti angajat/sponsorizat samsung?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu, nu sunt angajat Samsung. Moderatorii si community managerii sunt angajati Samsung.
Poti citi aici mai multe despre programul Super users:
https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/am-lansat-programul-superusers/td-p/2487102