Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualizacje oprogramowania dla modeli z serii Galaxy A

(Temat utworzony: 26-09-2022 03:43 PM)
90080 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003_product_image_Galaxy_A53_5G.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

Przejdź do rozwiązania
2 340 Odpowiedzi
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Ten model nie bierze udziału w beta testach.
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Program Beta jest przeznaczony jedynie dla najnowszej serii S co oznacza że A14 nie otrzyma bety.

Pozdrawiam
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Ten model dostanie stabilną wersję One UI 7 w czerwcu.
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Chyba Panowie udzieliliście odpowiedźi,, zbyt po polsku,, założyciel tematu może nie zrozumieć. 😂
0 Like
Opcje

Kiedy One UI 7 na A35 5G?

0 Like
Slawone
Pathfinder
Opcje
Kolego, może maj lub czerwiec to nieoficjalnie, ale po tym, co piszą koledzy, którzy już dostali na S24, to chyba nie ma się co ekscytować.
0 Like
maliszer
Journeyman
Opcje
Hej zastanawia mnie czemu od zakupu telefonu nie dostałem żadnej aktualizacji androida a tu słyszę że już wchodzi 15 i też ma być na Galaxy A54 czy coś jest z moim telefonem czy tak już mamy w Polsce że nas to omija może ktoś będzie w stanie mi pomóc bo wsparcie techniczne rozkłada ręce i jedyne co mogę zrobić to sprawdzać na telefonie czy są nowe aktualizacje do zainstalowania, a tam jest tylko że mam wszystko aktualne 😅
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Wszystko jest w porządku, Android 15 nie został jeszcze udostępniony dla tego modelu.
flyer0
Voyager
Opcje
Na A54 i resztę będzie później, najpierw dostają flagowce
maliszer
Journeyman
Opcje
Dzięki za szybką odpowiedź, i to nawet rozumiem że 15 będzie na A54 później ale ja mam jeszcze 13 z UI 5.1 czy wy też tak macie i jest to normalne ?
0 Like