Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

A51 - telefonul nu mai încarcă

(Subiect creat la: 10-06-2021 11:47 PM)
529 Vizualizări
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni

Am bagat la încarcat cu încarcator original și îmi apare chestia aia de ce?

A51

image

1 Soluţie
Soluţie
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Cel mai probabil, cablul de alimentare e defect sau a intrat praf în interiorul orificiului de încărcare. Pentru verificări suplimentare ar fi de preferat să vizitați un centru service, iar dacă mufa de încărcare are murdărie, cei de acolo o pot curăța profesional.

Vizualizare soluţie în postul original

27 Răspunsuri
Soluţie
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Cel mai probabil, cablul de alimentare e defect sau a intrat praf în interiorul orificiului de încărcare. Pentru verificări suplimentare ar fi de preferat să vizitați un centru service, iar dacă mufa de încărcare are murdărie, cei de acolo o pot curăța profesional.
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Am văzut ca exista un spray pentru curățarea contactelor are 60ml oare este indicat pentru curățarea portului? Sau tot în service trebuie sa ajungem?
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Nu recomand spray dinacela pt că are gaze si poate sa se ude portu de încarcare
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Pentru ga la ce anume te referi? Scria spray pentru curățarea contactelor electronice văzusem pe un site
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Da mă si cand scoți aeru comprimat ieșe si gaz am avut
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Ok am înțeles acum ! Mulțumesc frumos
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Mă bucur! Cu mare plăcere!! :))
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Lichidele pot afecta foarte grav telefonul... mai ales cele care nu au rezistență la apă. Mizeria din porturi se scoate cu aer comprimat, fără introducerea de obiecte contondente în port. Dar cea mai sigură soluție rămâne service-ul.
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Ok mulțumesc frumos pentru informații atunci apelam doar la service pentru curățarea contactelor portului usb type C
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu acel spray poți curăța de preferat anumite zone ale plăcii de bază la un PC ,inclusiv sloturile pentru modulele memoriilor unde se adună (praf,diverse impurități ), întrerupătoare şi aparate de măsură şi control (potenţiometre, voltmetre); bujii; imprimante; diferite ansambluri electrice.
Aplicarea acelui jet de aer în portul usb de la smartphone îl poate deteriora mai grav pentru că acea zonă este foarte mică şi sensibilă chiar dacă să presupunem că se evaporă foarte repede aşa cum scrie la specificații...mai bine elimini orice risc şi pentru intervenții de acest gen apelezi la un profesionist dintr-un service autorizat.
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Am înțeles ideea este periculos pentru smartphone așadar nu cumpăr asa ceva!! Dacă mi se pare suspect ca ar fi ceva murdărie în port apelez la ESD . Mulțumesc frumos!😊😇
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da.
Şi @DualTech a specificat asta,este riscant să încerci să cureți tu cu spray sau cu vreun obiect subțire contondent pe care să-l introduci în acel port.
Poți deteriora acei pini.
Dacă să zicem că este o mica scamă la suprafața exterioară a portului şi este vizibilă,da...pe aia o iei uşor.
Dar nu intervenții în profunzime.
Apelezi la service,clar.
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Nu recomand așa ceva... De asta și este service-ul pentru dispozitive electronice
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Eu i-am zis daca vrea sa își piardă telefonu aia e
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Nici măcar nu am cumpărat un asemenea spray doar am întrebat mai întâi. Mulțumesc frumos!
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Scuze ma mai poți ajuta ? Cum găsim în meniu pentru S10 chestia aceea luminoasa Edge Lighting când se lumina ecranul pe margini atunci când primeai un apel mesaj. Știu ca o aveam cand eram la Android 10! Dar acum n o mai găsesc în meniu! Sau nu mai este disponibila?
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Este disponibilă la setări - notificări. Uite imaginile: Screenshot_20210611-003506_System UI_15965.jpgScreenshot_20210611-003439_Settings_15964.jpgScreenshot_20210611-003524_System UI.jpg
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Da am găsit o abia acum!! Mulțumesc mult de tot !!!
Ce klumea ca în vremurile bune S7 Edge S8 S9!!!!
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Mă bucur! Cu mare plăcere!
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Da cât am cautat prin meniu la S10 și n am știut ca sunt acolo la notificări!!!! Mulțumesc încă odată!!!
Am crezut ca au fost scoase la One Ui 3.1 dar ma gândeam ca este imposibil sa scoți un feature bun!!!