Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A50] Samsung Galaxy a50 wyłączył się i nie reaguję.

(Temat utworzony: 26-06-2019 08:14 AM)
133882 Wyświetlenia
Aleksandra3
Journeyman
Opcje

Witam posiadam Samsung a50 od niecałych dwóch miesięcy. Wczoraj jak codzień podlaczylam wieczorem telefon do ładowania i poszłam spać . Rano telefon był wyłączony i nie reaguje na nic . Próbowałam już z 10 razy go włączyć i nic ;( Nie wiem co powinnam zrobić teraz ? Może miał ktoś podobny problem ? Pozdrawiam.

216 Odpowiedzi
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Mógł się też przywiesić trzeba wziąć przytrzymać przez chyba 30 sekund włącznik i vol Down aż telefon się zrestartuje i powinien wstać ale najpierw bym podłączył go do ładowarki na minimum dwie i pół godziny oczywiście sprawnej
antix2607
Apprentice
Opcje
Samsung a13 sam się wyłączył i gdy go włączyłem już 5 minut wyswietla sir napis ,,Telefon się uruchamia" i nic się nie dzieje,próbowałem wylaczyc i wlaczyc ale nic nie dało.
0 Like
Kaker11
Pioneer
Opcje
Może się coś aktualizuje w tle, ja bym ci radził bo zostawić albo oddać do serwisu żeby zrobili hard reset
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@antix2607  Witam 

Jeżeli telefon nie reaguje na żadne próby wyłączenia ponownego uruchomienia to może być jakaś usterka i potrzebny będzie serwis

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę przytrzymac wszyskie przyciski tak długo aż telefon sie zresetuje.
antix2607
Apprentice
Opcje
Reaguje tylko ze cały czas jest ,,telefon się uruchamia" da się go wylaczyc ale po ponownym włączeniu jest to samo
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@antix2607, próbowałeś zrobić to, o czym pisze @_Technik_?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

TK-PK
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem. Nie mogę uruchomić telefonu . Jest czarny i naładowany 100%.Softt reset nie działa. Jak wydobyć z niego Samsung Notes?

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Była włączona synchronizacja z Samsung Cloud? Jeśli tak to wejdź na innym telefonie na w Notes i zaloguj się kontem samsung z starego telefonu. Powinien przywrócić automatycznie notaki z starego telefonu. Jeśli nie wrócą to prawdobodnie nie da się ich odzyskać bez działającego telefonu na, którym te notatki były zapsiane.
Palerm0
Explorer
Opcje
Dzisiaj podczas zwykłego korzystania z telefonu ekran nagle zamienił się w biało fioletowy przez co uniemożliwia to w korzystaniu z telefonu. Czy ktoś miał podobny problem ? 

image

0 Like