Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pilne! Proszę o pomoc!

(Temat utworzony: 03-04-2022 12:31 AM)
4906 Wyświetlenia
MarcellGalaxer
Pathfinder
Opcje

Proszę o pomoc. Podczas próby wykonania wipe cache partition (Samsung Galaxy A52) użyłem złej kombinacji przycisków (cały czas trzymałem przycisk zasilania, a przycisk volume + nacisłem dopiero po pojawieniu się logo Samsung). Telefon zawibrował, wtedy puściłem przyciski, a gdy się uruchomił, wyświetlił się komunikat: [PDP] Back-up: fail setup-wizard [FINISH ]

Pytanie co to oznacza? Czy coś zepsułem? Czy coś się włączyło? I jak ewentualnie można to wyłączyć? Co się teraz stanie?

Proszę o pomoc, nie wiem co mam robić. Z góry dziękuję.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Tommy333333
Pathfinder
Opcje
Witam. Nic się nie stanie miałem niejednokrotnie taki błąd. Nie wykonuje się wipe cache partition codziennie więc zdarza się Pozdrawiam.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Tommy333333
Pathfinder
Opcje
Witam. Nic się nie stanie miałem niejednokrotnie taki błąd. Nie wykonuje się wipe cache partition codziennie więc zdarza się Pozdrawiam.
MarcellGalaxer
Pathfinder
Opcje
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i pomoc. To prawda, dawno wipe cache partition nie robiłem i już trochę zapomniałem jak to się robi więc trochę spanikowałem, bo takiego komunikatu jeszcze nigdy nie miałem. Jeszcze raz dziękuję.
Tommy333333
Pathfinder
Opcje
Proszę bardzo.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@MarcellGalaxer Witam. Taką kombinacją klawiszy którą zrobiłeś, to nic innego jak tylko włączyłeś telefon nic więcej. A napis który ci wyskoczył, to informacja że konfiguracja kopii zapasowej nie powiodła się.
ala26
Student
Opcje
Witam mam pytanie jak zrobić reset w tablecie samsung galaxy tab s 6 lite córką dala pin i zapomniała jaki
0 Like
ala26
Student
Opcje
Dziękuję bardzo za pomoc
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. W razie dodatkowych pytań pisz śmiało.

0 Like