Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A50] Samsung Galaxy a50 wyłączył się i nie reaguję.

(Temat utworzony: 26-06-2019 08:14 AM)
133950 Wyświetlenia
Aleksandra3
Journeyman
Opcje

Witam posiadam Samsung a50 od niecałych dwóch miesięcy. Wczoraj jak codzień podlaczylam wieczorem telefon do ładowania i poszłam spać . Rano telefon był wyłączony i nie reaguje na nic . Próbowałam już z 10 razy go włączyć i nic ;( Nie wiem co powinnam zrobić teraz ? Może miał ktoś podobny problem ? Pozdrawiam.

216 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aleksandra3  Spróbuj wykonać Hard/Soft Reset według wskazówek pod poniższym linkiem:

https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Poradnik-Soft-Hard-Reset-Tryb-Bezpieczny-i-...

Aleksandra3
Journeyman
Opcje

Na innym forum przeczytałam że właśnie dużo osób tak ma że telefon się wyłączył i nie da się go włączyć ;/ i piszą żeby poczekać trochę np jeden dzień i spróbować włączyć ale to już ewidentnie jest problem z telefonem ;/ 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aleksandra3, spróbuj jednocześnie przytrzymać klawisz zasilania oraz zmniejszania siły głosu przez około 15 sekund. Daj znać czy to pomogło.

Aleksandra3
Journeyman
Opcje

Spróbuję wykonać to wieczorem bo na innym forum pisali żeby poczekać trochę i spróbować włączyć więc poczekam do wieczora jeśli nie to spróbuję zrobić ten twardy reset . 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aleksandra3, sposób, który zaproponowałem w mojej poprzedniej wiadomości to soft reset. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu użytkownika a jedynie odcina chwilowo zasilanie, dzięki czemu telefon powinien się uruchomić ponownie.

0 Like
Aleksandra3
Journeyman
Opcje

To co Pan napisał to nie będzie twardy reset bo wyżej Pan mi polecił stronkę i tam pisało że w ten sposób co Pan mówi  zrobię twardy Reset.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Aleksandra3 metoda o której wspomniał kolega @mirudo24, to odpowiednik wyjęcia ponownego włożenia baterii, tak jak się to robiło w starszych modelach. Czyli w tym przypadku raczej nie trzeba odczekiwać podawanego w sieci dnia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Aleksandra3
Journeyman
Opcje

Zadziałało;) jejku dziękuję bardzo :winking-face:

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aleksandra3, bardzo dobra informacja! Cieszę się, że nasze wskazówki okazały się pomocne.

0 Like