Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A50] Brak wibracji

(Temat utworzony: 09-05-2020 01:08 PM)
3262 Wyświetlenia
Mamiami
Journeyman
Opcje

Witam. Od ponad miesiąca jestem posiadaczką Samsunga Galaxy A50. Od początku w ustawieniach nie było ustawień dotyczących wibracji przy dotyku. Miałam przyjemność przed zakupem mojego Samsunga "pobawic" się tym samym modelem u znajomej. Tam te ustawienia były - miała włączona wibracje i przy każdym dotknięciu ta wibracja była. U mnie niestety nie wiem dlaczego nawet w ustawieniach nie ma takiej opcji?? Da sie to jakoś naprawić ? Pozdrawiam

30 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę wejść w Ustawienia > Dźwięki i Wibracja > Sterowanie Dźwiękiem/wibracje systemu.

Czy ma Pani taką opcję?

Mamiami
Journeyman
Opcje
Niestety nie mam takich ustawień
0 Like
Mamiami
Journeyman
Opcje

Screenshot_20200428-210632_Settings.jpg

Screenshot_20200428-210740_Settings.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mamiami, jaką posiadasz wersję oprogramowania w telefonie? Aby sprawdzić wersję przejdź kolejno do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu > Numer wersji. Najnowsze oprogramowanie dla modelu Galaxy A50 posiada numer A505FNXXS4BTCA.

Mamiami
Journeyman
Opcje

Screenshot_20200511-111028_Settings.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mamiami, na poniższym zrzucie widać jak wyglądają opcje dźwięków i wibracji systemowych w telefonie Note10+. Niestety nie mam dostępu do modelu A50 więc nie jestem w stanie sprawdzić. Zauważyłem, że Twój telefon pochodzi z Rumunii (ROM) co może mieć wpływ na dostępność niektórych funkcji. Zaczekaj na informację od pozostałych posiadaczy modelu A50 czy w ich telefonach dostępna jest funkcja wibracji systemowych.

Screenshot_20200511-112514_Settings.jpg

@Szewcu72, czy możesz w wolnej chwili sprawdzć czy masz dostępne opcje wibracji systemowych w telefonie Galaxy A50?

Mamiami
Journeyman
Opcje

Ok poczekam. Może ktoś jeszcze będzie wstanie to wyjaśnić i jakoś pomóc. 

Nie ma w ogóle w ustawieniach czegoś takiego jak opcję wibracji systemowych..Screenshot_20200511-115812_Settings Suggestions.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mamiami  Nie ma czegoś takiego jak "wibracji systemowych" Proponuje Ci przeczytać instrukcje na stronie 147 Klik

Tak wygląda u mnie na A6 2018 Android 10

Screenshot_20200511-114618_Settings.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zrzut ekranu  z Galaxy A51 też nie ma tej opcji dotyczących wibracji przy dotyku:

Screenshot_20200511-121004_Settings.jpg