Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A50] - Aktualizacja Android 10

(Temat utworzony: 16-05-2020 07:31 PM)
2568 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Hej, czy ja też nie dostaje najnowszej aktualizacji który ma Android 10 + ONE UI 2? Codzień sprawdzam i nic.

0 Like
15 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  Hej wszystko mam tu Harmonogram aktualizacji Android 10 z One UI 2

Przechwytywanie.PNG

Jak zadajesz, pytanie warto podać, jaki masz wariant telefonu

Sifu2001
First Poster
Opcje

Hej,W tabeli nie ma daty aktualizacji dla mojego A50 mam telefon z salonu Play. Czy z tego powodu nie dostanę aktualizacji?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Sifu2001 Daty są, uzupełniane jak jest już dostępna aktualizacja. Jak chcesz ,się dowiedzieć napisz do Play.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sifu2001, niestety operatorzy nie podają planowanych dat udostępnienia aktualizacji. Możesz zadać pytanie, tak jak zasugerował @vdsl2, ale nie spodziewaj się żadnej konkretnej informacji. Musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać na udostępnienie nowego oprogramowania.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Dziękuje ale czemu nie ma daty na Play?

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Anonymous User 

Te daty to dzień faktycznego wypuszczenia aktualizacji, a nie planowany termin. W Play jeszcze nie pojawiła się aktualizacja do Androida 10 dla tego modelu.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  @Sifu2001 Już jest widoczna na serwerze aktualizacja Androida 10 w sieci Play "PRT" A505FNXXU4BTC9.

Jak nie dostępna przez OTA to czeka na was w Smart Switch PC

https://www.samsung.com/pl/apps/smart-switch/

PRT.PNG

Sifu2001
First Poster
Opcje

Z tego wynika że aktualizacja była w dostępna 25.03  ja nie dostałem aktualizacji. Dostałem powiadomienie w Samsumg members 29.04.2020 że aktualizacja będzie dostępna w maju ale nie ma dokładnej daty.

Pytanko.Jak przeprowadza się aktualizuje w Samsumg switch?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like