Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

A33 bardzo długo robi zdjęcia

(Temat utworzony: 02-10-2022 06:37 PM)
2954 Wyświetlenia
miszczu85
Explorer
Opcje
Witam
Kupiłem żonie samsunga a33, telefon bardzo fajny ale problem jest ze zdjęciami, konkretnie po wciśnięciu migawki aparatu bardzo długo trzeba czekać aż zdjęcie się zrobi, przez to zdjęcia mało kiedy wychodzą. Jak to jest z tym u Was? Wcześniej żona miała samsunga s7 i jest trochę zawiedziona teraz

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę zrobić mu reset do ustawień fabrycznych i zainstalować wszystko ponownie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@miszczu85, pamiętaj żeby nie przywracać kopii zapasowej ponieważ zdarza się, że wraz z kopią są przywracane błędy.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

55 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@miszczu85 Witam. A w jakim trybie żona robi zdjęcia w automatycznym? Czy czasem nie w trybie nocnym?
miszczu85
Explorer
Opcje
W autoatycznym, generalnie wszystkie ustawienia bez zmian. Resetowałem tez ustawienia aparatu i nic nie pomogło. Dodam tez ze po zrobieniu zdjęcia nie ma tej animacji na podglądzie, tego mrugniecia, czy blysniecia. To czy zdjęcie zostało zrobione czy nie widać jedynie po miniaturce w lewym dolnym rogu
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę wejść w USTAWIENIA - APLIKACJE - APARAT - DOMYŚLNA PAMIĘĆ - WYCZYŚĆ DANE
miszczu85
Explorer
Opcje
Zrobiłem jak napisałeś, niestety nie widać poprawy
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czy ten problem był od początku, czy od pewnego czasu?
miszczu85
Explorer
Opcje
Od początku, od dnia wyjścia telefonu z pudełka, jakoś miesiąc temu. Telefon z oficjalnej Polskiej dystrybucji, kupiony w sklepie, nowy.

Bawię się teraz tym telefonem i zdarza się nawet że nie reaguje na przycisk migawki. Muszę drugi raz kliknąć aby zrobić zdjecie
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę zrobić mu reset do ustawień fabrycznych i zainstalować wszystko ponownie.
miszczu85
Explorer
Opcje
Nic innego tak naprawdę nie pozostaje 😕 zrobię to jutro i dam znać, dziękuję za zaangaowanie
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To proszę dać znać czy pomogło?
0 Like