Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Vrácení zboží 14 dní

(Téma vytvořeno: 23-07-2024 11:14 AM)
796 Zobrazení
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Ahoj, koupil jsem Watch7 a Buds3 Pro. Teď chci sluchátka vrátit, nevyhovují mi. Ale prý musím vrátit i hodinky z důvodu, že jsem využil akci 10 %, zakoupení 2 kusů zboží. Není to blbost? Vždyť mi mohou vratku ponížit. Případně sluchátka (bílá) rád přeprodám, koupil jsem je za 4651,- Kč.
0 Like
Přejít na řešení
25 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak tohle je jednoznačně na ČOI, ale otázka je, jestli se do toho někomu bude chtít jít. Já bych to řešil tak, že všechno vrátím a všechno co mám od značky Samsung by šlo z domu a na blacklist :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, ahoj,

chtěl bych jen potvrdit příspěvek @potasm, kde tlumočí skutečnost, že není možné částečné vrácení objednávky, která proběhla v rámci bonusové akce. A zároveň doplnit o citaci podmínek pro účast, které v kompletním znění naleznete zde.

vvllaaddaa_0-1721817562989.png

Děkujeme za pochopení, vvllaaddaa

0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Dobrý den, ahoj, no, vždyť ano, nemám problém doplatit hodinky do plné ceny. Viz poslední věta.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Vložte prosím ještě zřetelně označenou pasáž z platné legislativy, kde je jasně vidět, že tahle praktika má oporu v zákoně. Ono prodejce si může napsat do podmínek co chce, aby zastrašil případné spekulanty, ale pravda je jen jedna a v ždádném případě není možné vymáhat zpět veškeré položky z objednávky. Uhrazení poskytnuté slevy je věc druhá.

0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Najednou SmartSelect_20240726_154804_Email_1000036549_1722001684.jpg
0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Pak že to nejde 🤷1722932540515.jpg