Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cashback

(Téma vytvořeno: 26-12-2024 10:23 PM)
271 Zobrazení
Bara1993
Journeyman
Možnosti
Dobrý den měla jsem na takový problém koupila sem 2x hodinky zaregistrovala sem si cashback přišel mi email, že vše v pořádku. Pak přišel za týden že do 14 dní mi budou vyplaceny peníze. Jenže s přítelem jsme si všimli,že jsme si nekoupili LTE které jsme chtěli. Tak sem žádala aby zrušili cashback, že budeme hodinky vracet aby to mohl uplatní nový zákazník. Šli jsme je reklamovat aby nám je vyměnili a zjistili jsme že na kamenné prodejně vam nevrátí zboží když jsme to otevřeli.useli jsme si je ponechat. Tak sem volala do Samsung aby teda ten cashback nechali, že si hodinky bouzel musím nechat. Mezi tím mi přišel email, že cashback byl zrušen, že byli hodinky vráceny ( přitom je stále mám) tak sem tam volala a paní říkala, že to žádala na tu podporu a co nejdříve se mi ozve je to 14dni a nikdo se neozval. Ani nemohu registrovat třeba ty hodinky na přítele. Prostě nic nejde a nikdo nic neví a nikomu jinému já zavolat nemůžu abych si to vyřídila. Už jsem opravdu naštvaná přijde mi že to zdržují abych ten nárok nemohla uplatnit protože akce je do 31.12.2024. Jaký je problém buď ty hodinky vyplatit. A nebo říct je to zrušeny musí si to zaregistrovat někdo jiný. Opravdu to nechápu.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Bara1993
tuto situaci tady na fóru opravdu nevyřešíte. Vzhledem k tomu, co píšete, z toho vznikl slušný mišmaš. A do toho svátky, kdy infolinka nejede v klasickém režimu. Tady doporučuji naléhat na pracovníky infolinky, ať se to v co nejkratší době vyřeší ke spokojenosti obou stran. Kdyby se opravdu nic nedělo, dejte mi vědět, zkusím to dát na vyšší místa.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
S touto akciou sa musite obratit na zakaznicku podporu
Bara1993
Journeyman
Možnosti
Právě to snímá řeším už skoro 3 týdny. A teď 2 týdny čekám až zavolá pani se zákaznický podpory jakou ji dají zpětnou zprávu. Že oni to tam neřeší. Řeší to někdo dal. Když tam zavolam tak furt říkají že v nejbližší době se mi určitě někdo ozve, ale furt nic. Nerada bych prostě přišla o ten cashback to tak sem si říkala jestli někdo nemá podobné zkušenosti.
0 Like
Bara1993
Journeyman
Možnosti
Ale děkuji za přečtení a odpověď. 😊
0 Like
Lishaak
Student
Možnosti
nám cashback ani nedali, když jsme si kupovali tablet. Furt chtěli sériové číslo a kdyz jsme jim ho poslali, chtěli sériové číslo přímo ze zařízení (asi screenshot), tak jsme jim ho pak poslali a oni to stejně zamítli 🤷‍♂️
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Bara1993
tuto situaci tady na fóru opravdu nevyřešíte. Vzhledem k tomu, co píšete, z toho vznikl slušný mišmaš. A do toho svátky, kdy infolinka nejede v klasickém režimu. Tady doporučuji naléhat na pracovníky infolinky, ať se to v co nejkratší době vyřeší ke spokojenosti obou stran. Kdyby se opravdu nic nedělo, dejte mi vědět, zkusím to dát na vyšší místa.

Bara1993
Journeyman
Možnosti
Děkuji moc. Jdu tam zase zkusit zavolat. Až mi je to trapný tam pořád volat. 😕
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Prosím, pošlete mi do zprávy Vaše telefonní číslo a email. Děkuji, zkusíme urgovat z naší strany.

0 Like
Bara1993
Journeyman
Možnosti
Zprávu sem vám odeslala. Děkuji 😊
Bara1993
Journeyman
Možnosti
Ted jsem se tam konečně dovolala. Paní vidí že je to v řešení. Paní co jsem hovořila už na začátku měsíce co tam má že to má příslušné oddělení urgovat pan co jsem volala 20.12. to tam napsal taky. Mám prostě vyčkat na telefonát.
0 Like