Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Vrácení zboží 14 dní

(Téma vytvořeno: 23-07-2024 11:14 AM)
788 Zobrazení
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Ahoj, koupil jsem Watch7 a Buds3 Pro. Teď chci sluchátka vrátit, nevyhovují mi. Ale prý musím vrátit i hodinky z důvodu, že jsem využil akci 10 %, zakoupení 2 kusů zboží. Není to blbost? Vždyť mi mohou vratku ponížit. Případně sluchátka (bílá) rád přeprodám, koupil jsem je za 4651,- Kč.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @MartinHS25
potvrzuji, že nelze vrátit pouze část objednávky. Objednávku lze vrátit odstoupením od smlouvy a jste povinen vrátit veškeré převzaté produkty.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, ahoj,

chtěl bych jen potvrdit příspěvek @potasm, kde tlumočí skutečnost, že není možné částečné vrácení objednávky, která proběhla v rámci bonusové akce. A zároveň doplnit o citaci podmínek pro účast, které v kompletním znění naleznete zde.

vvllaaddaa_0-1721817562989.png

Děkujeme za pochopení, vvllaaddaa

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
25 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @MartinHS25
nechal jsem tuto informaci ověřit. Prosím tedy o chvíli strpení. Děkuji.

Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, dle informací z infolinky (cca 2 měsíce dozadu), se při vrácení zboží, na které byla uplatňována množstevní sleva, vrací ponížená částka o tuto slevu. Nutnost vrácení všech produktů není potřeba...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Taky si myslím. Asi jim to natvrdo pošlu
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Kdyztak vyčkejte na kolegu výše - jestli se náhodou něco nezměnilo. Případně jestli u této předobjednávkové akce nejsou nějaká specifika...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Libb
MegaStar
Možnosti

Jak to je na faktuře? Jedna položka "hodinky a sluchátka" nebo dvě položky? Pokud dvě položky, máte pravdu vy, vrátíte jen to, co nechcete a ano, dostanete zpátky peníze ponížené o akční slevu. 

Mohu-li se zeptat, proč je chcete vracet?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Mám tam 2 položky. Ovládání vůbec nedávám, nikdy to není na první dotyk a ještě si je při tom vyndavám z ucha. A i ten plast mi přijde laciný 🤷 😔
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Ahoj možem vam napisat na ig jeden dotaz?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Tak to chápu. Holt s tou změnou tvaru to nemůže sedět všem

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Máte to ověřené? Teď mi psali ještě email, že musím skutečně vrátit obojí 🤷 a ještě jim nafotit štítky..
0 Like