Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

NOVYSAMSUNG.CZ Podvod!!!!

(Téma vytvořeno: 15-04-2023 12:01 PM)
1064 Zobrazení
Honza_S22_Ultra
Apprentice
Možnosti
 SAMSUNG v ramci akce stary za novy vykoupil muj stary tel vyžadal si IMEI nove zakoupeneho telefou a účtenku / takže moc dobře věděl jaký typ telefonu jsem zakoupil/ zaslal mi email že mi naleží bonus 3000 . Ale po několika urgencich začal SAMSUNG tvrdit že email poslaly protože tam maji Bo.rdel a že bonus mi nenáleží. TAK POZOR NA SAMSUNG STARY ZA NOVY !!! KOUPÍTE SI TELEFON ZA 28000 BONUS VÁM NEDÁ A STARÝ NOTE Z VÁŠ VYLÁKÁ ZA NEVÝHODNOU CENU!!!! 
0 Like
4 Odpovědi
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Nejsem žádný zaměstnanec Samsungu a poslední dobou jsem spíše na Samsung naštvaný, ale za X let zpět co tato služba funguje, jsem vždy dostal peníze i bonusy. (sluchátka, tagy, hodinky atp). Zřejmě jste něco udělal špatně,nebo pozdě. Oficiální distribuce, nebo jiné nesplnění podmínek. Pokud máte vše v pořádku, tak se určitě obraťte na nějaké právní oddělení, které Vám poradí jak postupovat a jak odstoupit od smlouvy. SOS, Dtest i ČOI je zdarma, nebo například za členství. Nejdříve bych, ale komunikoval hlavně ze Samsungem, proč to zamítli.
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, Vaše situace mě mrzí, zkuste se nejprve obrátit přímo na podporu Samsung, tam Vám jistě objasní důvody nevyplacení výkupního bonusu.
Za sebe mohu jen vyvrátit, že by byla tato akce podvodem. V žádném případě jím není, koupil jsem s její pomocí už 9 zařízení a vždy vše proběhlo naprosto bez problémů.
0 Like
Honza_S22_Ultra
Apprentice
Možnosti
Na pidpiru jsem se obrátil jijich vyjádření že akce se vstahovala na S22 ale na S22 ultra nikolj . Přesto jsem ale po zadání IMEI S22 ultra obržel email s informací že obdržím 3000 bonus ..
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, prosím napište přesně, jaký telefon jste koupil a jaký prodával? Protože pokud se na nějaký model akce vztahuje, je už skoro jedno, co dáváte na protiúčet. A navíc můžete případně nabízenou cenu neakceptovat a prodej zrušit.

Napadá mě, jestli jste nekoupil třeba použitý telefon třeba v MP, na ně se akce nevztahuje. To ale zjistí v Samsungu až při ruční kontrole.

Prosím zkuste v klidu napsat, co jsem zmínil výše a uvidíme, co se dá dělat. Děkuji

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like