Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výkupní bonus

(Téma vytvořeno: 22-01-2025 10:06 PM)
617 Zobrazení
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den,
omlouvám se za další dotaz, ale jak je to s výkupem starého telefonu? Mám S24 ultra a na trade in mi nabízejí nějakých 16 000, ale pak je stránka novysamsung.cz a tam nabízejí za nepoškozený telefon 15200 a výkupní bonus 3000, ale někde jsem četl, že žádný výkupní bonus není a matně si pamatuji, že někdo řešil, že už stránka novysamsung neexistuje. Může mi to někdo vysvětlit? Děkuji. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Erniino 

Pokud objednáte pres oficiální eshop samsung.cz tak výkup jde přes společnost Foxaway a žádný výkupní bonus zde letos není. Přes novysamsung.cz se většinou realizuje vykup pro jiné eshopy - Alza, Datart, apod., ale ani tam žádný výkupní bonus k řadě S25 nevidím... Primární akce je Vyšší paměť za cenu nižší...

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Erniino 

Pokud objednáte pres oficiální eshop samsung.cz tak výkup jde přes společnost Foxaway a žádný výkupní bonus zde letos není. Přes novysamsung.cz se většinou realizuje vykup pro jiné eshopy - Alza, Datart, apod., ale ani tam žádný výkupní bonus k řadě S25 nevidím... Primární akce je Vyšší paměť za cenu nižší...

fajnsnek2
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Smutne
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Neřešte nějaký imaginární výkupní bonus, koukejte kolik peněz za telefon dostanete celkem, jestli to bude koruna a k tomu 15000Kč výkupní bonus a nebo 15000Kč plus koruna výkupní bonus je jen slovíčkaření.
S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Tak snad ten výkupní bonus je dost důležitý na to, abych zjistil finální cenu, kterou dostanu za telefon, ne?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Otevřeně- díky vykupnimu bonusu se vyplacelo odprodat staré zařízení,  protože finální cena za zařízení + bonus byla vyšší než prodej na bazaru... Nyní se více vyplatí prodat primo na trhu použitých zařízení či odvézt osobně do mobilní pohovosti....

fajnsnek2
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Co je k nepochopení na tom, že výkupní bonus a "běžná částka" je jen kouzlení čísel. Když bude výkupní bonus 5000Kč a cena zařízení 14000Kč a nebo cena vykoupeného zařízení bude 19000Kč a výkupní bonus bude 0Kč, tak pro vás jako zákazníka je to zcela jedno.
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Na mp.cz je za S24 Ultra 1TB 18000Kč, na webu samsung.cz je to 18031Kč....
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Tohle snad nemá cenu ani vysvětlovat. Trade in je 16000 a na novysamsung.cz je to 15200 plus 3000, tak to je 18200 a to je víc než 1600, proto se ptám jak to funguje s tím novysamsung a zda to jde prodat tam. Takže pro mě rozhodující v konečné ceně telefonu, kde to prodám.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ale kde ty 3000 vidíte?? Já vidím bonus při nákupu Tab S10, Watch ultra a S24... na S25 tam nic není!! Jestli myslíte to co dávám níže,  tak to je bonus při nákupu S24 ne jejím prodeji...,

Screenshot_20250122_230600_Samsung Internet.jpg

fajnsnek2
0 Like